YOUR SOUL TIME – KAKO Z NARAVO V SVOJ DOM PRIVABIŠ DOBRO IN ODŽENEŠ SLABO ENERGIJO

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V 65. epizodo podcasta Lovim ravnotežje se vrača Mojca Marš Žove, ki si jo že spoznala v 43. epizodi tega podcasta. Danes se vrača s svojo novo podjetniško zgodbo – Your Soul Time. Pred slabim mesecem je Mojca predstavila zgodbo, ki v svojem bistvu odkriva svet “smoke cleansinga” oziroma energentskega čiščenja z uporabo kadil, ki jih najdemo v naravi. Čiščenje prostorov in sebe s kadili poznajo praktično vse kulture. Kako ga izvajamo, kakšne rastline lahko pri tem uporabimo in kaj je dobro vedeti, pa boš izvedela v tej epizodi.

Your Soul Time so unikatni izdelki, s katerimi ob oporabi v naravi najdenih rastlin, v svoj dom in sebe privabljamo pozitivno in odganjamo negativno energijo. Palo santo ali sveti les, beli žajbelj, cedra in številne druge neverjetne kombinacije so na voljo v njihovi spletni trgovini, Mojca pa nama v tej epizodi zaupa, kako se je zgodila zgodba Your Soul Time in kaj vse v prihodnje še načrtuje.

Your Soul Time lahko podpreš z nakupov v njeni spletni trgovini.

Your Soul Time lahko spremljaš tudi na Instagramu in Facebooku.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Če želiš vedeti, kdo si, kakšni so tvoji talentisanježelje in kako se počutiti udobno s seboj, moraš najprej preživeti več časa s seboj.

Robin Sharma