Sledilnik (Jana Javornik & Miha Kadunc) – o podatkih, obvladovanju epidemije in življenju z long covidom

V današnji 104. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim člana ekipe Sledilnik, Jano Javornik in Miho Kadunca. V epizodi se pogovarjamo o tem, kako je Sledilnik nastal, kako poteka njihovo delo, ki je povsem na prostovoljni ravni, kje se skrivajo razlogi, da nam pri obvladovanju epidemije ne gre ravno najbolje in kako je ekipa Sledilnika, s katero je od začetka delovanja sodelovalo krepko prek 300 ljudi, povezala državne inštitucije in postavila strokoven sistem zbiranja podatkov. Govorimo tudi o prihodnosti projekta Sledilnik in tem, kako lahko vsak od nas projekt podpre. Ob koncu epizode je Jana povedala tudi osebno zgodbo o tem, kako je živeti z long covidom, kako je bolezen drastično posegla v njeno življenje in delo ter kako vsak dan z nova upravlja svoje vsakodnevne aktivnosti.

Sledilnik lahko spremljaš TUKAJ.

Sledilnik lahko spremljaš na Twitterju, kjer vsak dan okoli 10. ure objavijo sveže podatke o epidemioloških razmerah.

Sledilnik lahko podpreš z enkratnim zneskom ali manjšimi obroki prek trajnika. Načine podpore lahko najdeš TUKAJ.

Ekipa Sledilnika redno objavlja tudi daljše strokovne članke na Medium platformi, ki jo najdeš TUKAJ.

Jano in Miho boš najhitreje ujel_a na Twitterju, in sicer Jano TUKAJ, Miho pa TUKAJ.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Dr. Denis Baš - o HPV okužbah pri moških

NEXT

Suzana Lovec - o vlogi medijev, odgovornosti in delu v novem slovenskem mediju N1 Slovenija

LEAVE A COMMENT

0