Tina Štrubelj (Nelipot) – o podjetništvu, strasti, vzponih in padcih ter postavljanju podjetniške zgodbe z odtisom

V 106. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Tino Štrubelj, direktorico blagovne znamke Nelipot. Nelipot je znamka naravne kozmetike s skrbno izbranimi sestavinami in izdelki, ki omogočajo večnamensko uporabo. Znamka Nelipot je v prvi sezoni projekta Štartaj Slovenija prejela naziv HIT produkt leta, na trgu je 5 let, v tem času pa so nam predstavili že 38 naravnih izdelkov. V tej epizodi se s Tino pogovarjava o njenih začetkih, kako se je zgodila zgodba Nelipot, o podjetniških vzponih in padcih ter izzivih, ki podjetje čakajo v prihajajočem obdobju.

Nelipot lahko spremljaš prek Instagrama in Facebook strani.

V njihovi spletni trgovini pa lahko za svoje najdražje izbereš darila v obliki naravnih izdelkov in s tem ne le razveseliš najdražjih, temveč tudi podpreš slovensko podjetniško zgodbo. Njihovo spletno trgovino najdeš TUKAJ.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Suzana Lovec - o vlogi medijev, odgovornosti in delu v novem slovenskem mediju N1 Slovenija

NEXT

43 ključnih spoznanj o življenju in delu v prvih 43 letih življenja

LEAVE A COMMENT

0