Mojca Marš Žove (Your Soul Time) – o podjetniški rasti, strahovih in skorajšnji otvoritvi trgovine v Ljubljani

V 108. epizodo podcasta Lovim ravnotežje se vrača Mojca Marš Žove, lastnica blagovne znamke in spletne trgovine Your Soul Time. Pogovorjava se o razvoju njene blagovne znamke in spletne trgovine Your Soul Time, ki je v manj kot letu dni dosegla prek 5.000 prodanih paketov. Mojca bo prav na prvo obletnico spletne trgovine v Ljubljani odprla tudi čisto pravo fizično trgovino Your Soul Time, ki bo poleg bogate ponudbe kadil in kristalov ter drugih izdelkov za dušo in dom, tudi super prostor za druženje za njeno hitro rastočo skupnost. V tej epizodi govoriva o podjetniški rasti, strahovih in njihovem premagovanju, izzivih, na koncu pa tudi o tem, kako bi ji jaz svetovala organizirati otvoritev trgovine tudi na komunikacijskem področju. s praktičnimi nasveti in taktikami, ki lahko pridejo prav tudi tebi.

Your Soul Time lahko spremljaš prek Instagrama in Facebook strani.

Mojca tokrat gostuje že četrtič. Najin prvi pogovor lahko poslušaš TUKAJ, pogovor o tem, kako postavljamo cilje za novo leto lahko slišiš TUKAJ, zadnji pogovor, ki sva ga posneli slab mesec po “rojstvu” podjetja Your Soul Time januarja 2021, pa TUKAJ.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

43 ključnih spoznanj o življenju in delu v prvih 43 letih življenja

NEXT

Podjetniška epizoda | Ključni izzivi, strahovi in kaj bi danes naredila drugače

LEAVE A COMMENT

0