Podjetniška epizoda | Ključni izzivi, strahovi in kaj bi danes naredila drugače

V 109. epizodi podcasta Lovim ravnotežje govorim o trenutnih podjetniških izzivih, s katerimi stopam proti letu 2022, strahovih, ki me (še vedno) lovijo, pa o spoznanjih v 12-letni podjetniški poti in tem, kaj bi danes naredila drugače. Na koncu epizode te čaka še nekaj načinov, kaj mi pomaga, da na svoji poti, kljub izzivom in strahovom, ostajam srečna na podjetniški poti in se veselim izzivov, ki prihajajo.

V tej epizodi sem omenila tudi naslednje epizode:

5. epizoda: Najpogostejši strahovi pred samostojnim podjetništvom. Slišiš jo lahko TUKAJ.

11. epizoda: 16 načinov, kako postati in ostati srečna samostojna podjetnica. Slišiš jo lahko TUKAJ.

20. epizoda: Sindrom vsiljivca in kako z njim upravljaš. Slišiš jo lahko TUKAJ.

107. epizoda: 43 spoznanj v prvih 43. letih življenja. Slišiš jo lahko TUKAJ.

Moj pogovor s Sašem Pappom lahko poslušaš TUKAJ.

V epizodi sem omenila tudi projekt ONA VE, v katerega se kot strokovnjakinja lahko pridružiš tudi ti. Skoči na TO POVEZAVO in se nam pridruži.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Mojca Marš Žove (Your Soul Time) - o podjetniški rasti, strahovih in skorajšnji otvoritvi trgovine v Ljubljani

NEXT

Adijo 2021, hej 2022 | Postavljanje ciljev za novo leto

LEAVE A COMMENT

0