Adijo 2021, hej 2022 | Postavljanje ciljev za novo leto

V 110. epizodi podcasta Lovim ravnotežje govorim o tem, kako se vsak december lotim postavljanja ciljev in načrtov za novo leto. Moj sistem vključuje revizijo iztekajočega leta, postavljanje ciljev za vsa ključna področja življenja in sistema, kako nato skozi leto bdim nad namerami, cilji in načrti ter kaj mi pri tem najbolj pomaga. V tej epizodi na konkretnih primerih ponazorim, kako se je načrtovanje tega leta na koncu izšlo, kje so se zgodile največje spremembe in katera so bila ključna spoznanja, ki bodo vplivala tudi na načrte in cilje za leto 2022.

110. epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že osem let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.
Nov interaktivni vodič in delovni zvezek Postavljanje ciljev 2022, ki ga lahko TUKAJ kupiš v omejenem obdobju do 31. 12. 2021, na 74 straneh vključuje sistem vprašanj, iztočnic, vaj in orodij, s katerimi boš uspešno zaključila iztekajoče se leto in postavila cilje in načrte za prihodnje leto.
Vsako novo leto prinaša nepopisan list možnosti, priložnosti, izzivov, zmag, uspehov in avantur. Če se na novo leto pripraviš tudi z zapisom ciljev in namer, pa je možnost, da jih boš ob koncu 2022 dosegel_a, še toliko večja. Zato si vzemi čas, prostor in mir. Pomisli na stvari, ki jih želiš doseči in jih zapiši. Pri spremljanju uspešnosti doseganja ciljev, ki si jih boš postavil_a, ti bodo v pomoč tudi predloge, ki so vključene v novi vodič: sledilnik navad, četrtletni, mesečni, tedenski in dnevni cilji ter mesečna revizija.
Novi vodič in delovni zvezek je na voljo samo do 31. 12. 2021, kupiš pa ga lahko TUKAJ.

Malincini darilni paketi

Velikokrat sem že povedala, da je najlepše darilo, ki si ga lahko podariš to, da si vzameš čas zase, za samoodkrivanje in spoznavanje, ugotavljanje česa si želiš in česa ne, kam želiš peljati svoje življenje … no, če se ob teh mislih in razmišljanju lahko še malo posladkaš, pa toliko boljše. Podjetje Malica, ki je tudi podpornik podcasta Lovim ravnotežje, je prav v tem predprazničnem času na svoji spletni trgovini objavilo 4 top darilne pakete: zdrav zajtrk, ki vključuje meni res fino domačo granolo (tista čokoladna je moja najljubša), paket za srečo, paket za celodnevno naravno nego obraza za vse tipe kož in (tega sem izbrala jaz) paket čokoladno razvajanje. Izbereš lahko enega od štirih paketov ali pa sestaviš svojega iz tvojih najljubših Malincinih izdelkov, jih v darilni škatli pošlješ in razveseliš svojo prijateljico ali drugo drago osebo.

Malincine darilne pakete lahko najdeš TUKAJ. Ob zaključku nakupa uporabi kodo RAVNOTEZJE10 za 10% popust na svoj nakup.

110. epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že osem let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Podjetniška epizoda | Ključni izzivi, strahovi in kaj bi danes naredila drugače

NEXT

Marta Kos - o vlogi in položaju žensk, združenju ONA VE in prihodnjih izzivih naše družbe

LEAVE A COMMENT

0