Klara Leben – medgeneracijski pogovor o odnosu do dela, denarja, podjetništva in pomenu sledenja svojim strastem

V tej epizodi se s Klaro Leben, podjetnico, ustvarjalko podcasta InBed in svetovalko ženskam na področju grajenja zdravega odnosa do hrane, svojega telesa in uma, pogovarjava o podjetniških in življenjskih vzponih in padcih, o ključnih spoznanjih preteklega leta, odnosu do dela, podjetništva, denarja pa vse do sledenja svojim strastem in vrednotam.

Klara je bila že gostja tega podcasta. Najin prvi pogovor lahko slišiš tukaj.

V epizodi sem omenila tudi pogovor z Adrijano Dimec, ki ga lahko poslušaš tukaj.

Klaro lahko spremljaš na Instagramu.

Na njeni spletni strani, ki jo najdeš tukaj, lahko dobiš tudi vse informacije in povezave do svetovanja, programa Svoboda prehranjevanja in do njenih podcast vsebin, ki so seveda pod imenom InBed na voljo na vseh podcast aplikacijah.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

Post Tags:
PREV

Miha Mazzini - o delu, življenju, odnosih in kaj Slovenke in Slovence dela posebne

NEXT

Andrej Krajner - o izzivih in podpiranju malih in mikro podjetniških zgodb, projektu #OkvirPomoči in "vrečah krompirja"

LEAVE A COMMENT

0