Andrej Krajner – o izzivih in podpiranju malih in mikro podjetniških zgodb, projektu #OkvirPomoči in “vrečah krompirja”

V tej epizodi se z Andrejem Krajnerjem, direktorjem komuniciranja na NLB Skupini pogovarjava o njegovi poslovni poti, ki je bila (kot pravi sam) polna trenutkov »na pravem mestu ob pravem času«, o izzivih finančnih inštitucij, pa o tem, kako banka gleda na izzive, s katerimi se soočamo mali in mikro podjetniki, o projektu #OkvirPomoči, ki ga NLB Skupina v Sloveniji in širši regiji vodi od pomladi 2020 in s katerim žaromete pozornosti usmerjajo na male in mikro podjetniške zgodbe, kako lahko banka podjetnicam in podjetnikom stoji ob strani in … ali drži teza, da smo samostojne podjetnice in podjetniki za banko res bolj rizični in zato ne moremo priti do (pogosto nujno potrebnih) kreditov.

V epizodi sva omenila projekt #OkvirPomoči, ki so ga v NLB Skupini pripravili skupaj z agencijo Internavti.

V NLB Skupini so že pomladi 2020 mikro in malim podjetjem z vseh koncev Slovenije odprli možnost predstavljanja podjetniških zgodb na oglasnih površinah, temu pa so dodali še nekaj svojih storitev, ki podjetnikom v tem času pridejo najbolj prav. Mikro in mali podjetniki so tako dobili priložnost, da se predstavljajo širšemu občinstvu. Mi, kupci, potrošniki in uporabniki, pa smo s tem dobili možnost, da jih spoznamo in s svojimi nakupi podpremo.

Si vedela, da se kar 9 od 10 slovenskih podjetij uvršča med mikro in mala podjetja? Skupaj zaposlujejo prek 400 tisoč ljudi ali več kot polovico aktivnega prebivalstva. Zato so njihove zgodbe pomembne. Zato je pomembno, da se tega zavedamo tudi potrošniki in jih s svojimi nakupnimi odločitvami podpiramo. Naša podpora je ključna pri njihovem nadaljnjem razvijanju. Močno in zdravo podjetništvo pomeni močno in zdravo družbo, v kateri živimo.

Tudi sama od začetka sodelujem v projektu #OkvirPomoči, v podcast epizodah pa sem gostila že kar nekaj krasnih podjetniških zgodb, ki jih, če jih še nisi, lahko spoznaš tukaj.

Andreja lahko še naprej spremljaš prek omrežja LinkedIn.

Andrejeva fotografija je delo fotografa Iztoka Lazarja.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

Post Tags:
PREV

Klara Leben - medgeneracijski pogovor o odnosu do dela, denarja, podjetništva in pomenu sledenja svojim strastem

NEXT

Aljoša Bagola - o otroštvu, življenju, iskanju novih poti, kariere in priložnosti, izgorelosti in sreči

LEAVE A COMMENT

0