podcast

Kako sem se znašla v podjetništvu?

V drugi epizodi podcasta Lovim ravnotežje te peljem skozi mojo življenjsko pot. Želim ti namreč pokazati, kako so drobne situacije v moji preteklosti korenito posegle v smer in pot, po kateri hodim danes.

V epizodi sem omenila trenutek, ko se je moje življenje spremenilo in sem nepričakovano vstopila v svet piara, v katerem delam še danes. Več o tem si lahko prebereš tukaj. Na to spremembo je korenito vplival Lorenzo, zgodbo o tem pa najdeš tukaj.

V epizodi sem omenila selitev v London, v katerega sem se preselila sredi največje finančne in gospodarske krize. Kako sem doživljala življenje v angleški prestolnici lahko preverič tukaj. Točno 11 let sem potrebovala, da sem se vrnila v mesto in spisala Vodič po Londonu in mojem najljubšem Borough Marketu.

Bermondsey Street London

Slabih devet let hodim po samostojni podjetniški poti. Premagujem strahove, predvsem pa uživam v delu po mojih pravilih. V teh letih sem se naučila prepustiti toku, narediti prostor za nove priložnosti in spoznala, da lahko iz porazov zgradim pozitivne zgodbe.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog ali vprašanje pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Hvala vnaprej, se slišiva!

Post Tags:
PREV

Vse kar moraš vedeti o podcastu Lovim ravnotežje!

NEXT

Kako sem jogo prenesla v svojo podjetniško pot

LEAVE A COMMENT

0