Kako kot podjetnica skrbiš za proaktivnost in podpiraš slovenske podjetniške zgodbe

V triindvajseti epizodi podcasta Lovim ravnotežje govoriva o tem, kako se kot podjetnice lahko prilagodimo novemu poslovnemu okolju, skrbimo za svoje stranke, kupce in naročnike in kaj lahko vsaka od nas naredi danes, da podpre slovensko podjetniško zgodbo.

Podprimo slovenske podjetniške zgodbe

S klikom na spodnjo povezavo si lahko preneseš seznam 150+ slovenskih podjetniških zgodb in jih podpreš.

***** PRENESI SEZNAM *****

podprimo slovenske podjetnike

V epizodi sem omenila tudi Skillshare in Udemy, dve odlični strani za izobraževanje.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog ali vprašanje pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Če še nisi prijavljena na mesečne e-novičke, v katerih s teboj delim dodatne vsebine, to lahko narediš prek spodnjega obrazca. Ob prijavi bo v tvoj e-nabiralnik takoj priletela krasna PDF knjižica o zmagovalnih jutranjih rutinah, s katerimi boš vsak dan začela na pravi strani. Novičke ti bom pošiljala enkrat na mesec. V njih vključim vsebine, ki so na voljo le tebi, novi prejemnici. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

Post Tags:
PREV

Kako introvert spoznava (mreži) ljudi?

NEXT

Kako ujameš boljšo organiziranost in produktivnost?

LEAVE A COMMENT

0