podcast

Kako sem jogo prenesla v svojo podjetniško pot

V tretji epizodi podcasta Lovim ravnotežje te peljem skozi mojo jogijsko pot. Od prvega, spodletelega poskusa do danes, ko z jogijskimi tehnikami upravljam svoj vsakdan.

Skozi epizodo ti predstavljam nekaj ključnih spoznanj in veščin, ki sem jih iz joge prenesla tudi na svojo podjetniško pot. V epizodi ti zaupam nekaj rutin, s katerimi vstopam v vsak nov dan in način, kako ponovno ujamem koncentracijo, ko jo izgubim. Skozi epizodo ti tudi predstavljam, kako so se zgodile ure poletne brezplačne joge v ljubljanskem parku Tivoli, ki jih je letos obiskalo prek 800 ljudi in s tem Ljubljano spremenilo v najlepši joga studio na svetu.

Garnier moja naravna poletna izbira

Moje zapise o jogi najdeš tukaj.

Če te zanima meditacija, pa ne veš, kje začeti, skoči sem. Za svojo prakso meditacije uporabljam mobilno aplikacijo Calm. Zjutraj skozi vodeno meditacijo v nov dan vstopim na pravi srani postelje, zvečer pa me v sanje največkrat zaziba pravljica o kraljici Viktoriji.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog ali vprašanje pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Hvala vnaprej, se slišiva!

Post Tags:
PREV

Kako sem se znašla v podjetništvu?

NEXT

Moji naj trenutki v 2019, pa tvoji?

LEAVE A COMMENT

0