alja horvat

Alja Horvat – ilustratorka, ki s svojo ustvarjalnostjo osvaja svet

V petintrideseti epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim ilustratorko Aljo Horvat, ki s svojimi cvetoče-barvnimi ilustracijami osvaja svet. Aljo je letos prestižna revija Forbes uvrstila med 30 umetnikov in umetnic pod 30 letom starosti na svetu. V tej epizodi z Aljo govoriva o njeni poslovni in umetniški poti ter kako je vanjo ujela svoj zakaj. Govoriva tudi o kreativnosti, kje najde navdih, ki ga tako uspešno prenaša v DNK svoje poslovne poti. V pogovoru boš spoznala tudi, kako Alja na svoji poslovni poti uporablja družbena omrežja. Prav zaradi aktivnosti na družbenih omrežjih, so jo opazile tudi znamke kot so Society6, Urban Outfitters, Anthropology, Causebox in Renault ter številne druge, s katerimi je stkala uspešna sodelovanja.

alja horvat

Ena od lepših reči, ki jo je Alja izredno lepo prenesla v svojo podjetniško pot, je njen močan zakaj. Zakaj je tvoj notranji kompas, ki te vodi do izpopolnitve tvojega dela in življenja, ki ga želiš živeti. Vključuje tvoje sposobnosti, želje, strasti in poslanstvo ter prepleta to, kar v življenju želiš živeti, s tem, kaj svet okoli tebe dejansko od tebe želi. Ko najdeš svoj zakaj, boš lažje sprejemala odločitve, tudi tiste težke, hitreje boš izbirala pot in preskakovala ovire na njej.

Alja je svoj zakaj našla v svoji ustvarjalnosti, ki jo je odlično prepletla v svojo poslovno pot, s katero navdušuje tako podjetja, s katerimi je v izredno kratkem času uspešno sodelovala, kot nas, ki njene umetnine občudujemo in jih z veseljem uporabljamo v vsakodnevnem življenju.

Če razmišljaš, da bi se podala na pot iskanja svojega zakaja, ti je lahko v pomoč delovni zvezek “Kako najdeš svoj zakaj?. Skozi vprašanja boš prišla do spoznanja, kje se skriva tisti sveti gral in presek med tvojimi strastmi, spretnostnimi, znanjem in tistim, iz česar lahko razviješ svojo poslovno idejo.

Ko najdeš svoj pravi zakaj, bo vsaka tvoja odločitev – majhna ali velika –sprejeta hitro in enostavno. Razbremenila se boš skrbi in bremen, ki jih nosiš na svojih ramenih. Naučila se boš uporabe najbolj pomembne besede v našem jeziku – besede ne, ki bo hitro postala tvoja najljubša beseda. In, predvsem, stopila boš na svojo pot. Tisto, ki bo tvoje življenje in življenja vseh, ki jih s svojo prisotnostjo v svetu bogatiš, naredila lepo, sproščeno in tvoje.

O Alji

Aljo lahko spremljaš prek številnih omrežij: Instagram, TikTok, LinkedIn. Na njeni spletni strani si lahko ogledaš njene umetnine in si kupiš kakšen izdelek, ki ti bo vsakič, ko ga boš pogledala, pripeljal nasmeh na obraz. Jaz zelo rada uporabljam njene liste za zapiske. Na moji delovni mizi v domači pisarni med vedno čakajo trije različni blokci, na katere pišem svoje opravke.

Najin pogovor se je razvijal skozi sprehod po Aljinem otroštvu, kjer se je že kazala njena poslovna žilica. Alja je od nekdaj rada risala, v času študija pa je svojo umetniško strast začela prepletati tudi v svojo poslovno pot. Čeprav po njej hodi slabi dve leti, je v tem času ujela poznornost velikih globalnih znamk, ki so jo poveabile k sodelovanju. Vsa sodelovanja si lahko ogledaš na njeni spletni strani, svetujem pa ti tudi, da se prijaviš na njene e-novičke, ki so res top in pogosto naročnice prek njih dobimo super informacije.

alja horvat

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Pogovor s slovenskimi podjetniki o novih spoznanjih in priložnostih v letu 2020

NEXT

Nuša Gnezda - športna trenerka, ki s programi za mamice navdušuje tudi moške

LEAVE A COMMENT

0