Nuša Gnezda

Nuša Gnezda – športna trenerka, ki s programi za mamice navdušuje tudi moške

V šestintrideseti epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim športno trenerko Nušo Gnezda, ki je s svojim spletnim programom vadb Fit mami v treh letih osvojila prek 5.000 ljudi, med drugim tudi moške in vse nas, ki nismo mamice. Nuša me navdušuje s svojo iskrenostjo in neposrednostjo, poglobljenim pogledom v uravnoteženo aktivno življenje, ki poleg vadb nujno vključuje tudi počitek in zdravo prehrano.

Nuša Gnezda

O Nuši

Nušo lahko spremljaš na Instagramu, kjer redno objavlja zanimive informacije o vadbi, zdravem načinu življenja in sem in tja tudi kak fin recept. Na njeni spletni strani imaš že na voljo spletni tečaj Fit mami, ki je odličen tudi, če nisi nosečka ali mamica. Nuša bo v kratkem predstavila tudi nadaljevalni tečaj Fit mami 2, ki ga boš lahko izvajala doma, tudi z uporabo uteži.

Nuša Gnezda

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Alja Horvat - ilustratorka, ki s svojo ustvarjalnostjo osvaja svet

NEXT

Kako ujeti pozornost novinarja?

LEAVE A COMMENT

0