Tesa Jurjaševič – modna urednica in vplivnica o odgovornosti v modi in vplivnostnem marketingu

V 41. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim modno urednico, blogerko, vplivnico in modno strokovnjakinjo Teso Jurjaševič. Govoriva o njeni modni poti, ki jo je pripeljala tudi v najožje kroge ljudi, ki dobijo osebna vabila na prestižne modne tedne v New Yorku, Milanu in Parizu in sedež na modnih revijah kultne modne hiše Chanel. V današnjem pogovoru ti bo Tesa razkrila nekaj svojih skrivnosti in pogledov na svet mode, kako sodeluje z največjimi modnimi hišami in blagovnimi znamkami ter kako svojo predanost do trajnostnega načina življenja vpleta v svoj vsakdan.

Tesa je v pogovoru omenila, da vitage kose za svojo omaro kupuje v spletni trgovini The Level Store.

Barbaro lahko ujameš na:

Instagram: @tesajurjasevic

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Pogovor s slovenskimi podjetniki o novih spoznanjih in priložnostih v letu 2020

NEXT

Vodič za podjetnice in potrošnike v času po pandemiji

LEAVE A COMMENT

0