Roman Pavlovič – mentor sodobnih vodij in strokovnjak za flow oziroma doseganje najboljšega potenciala na ukaz

V 42. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim mojega mentorja, strokovnjaka na področju sodobnega vodenja in ustvarjalca modela izobraževanje “Leader in flow” – Romana Pavloviča. Roman ima prek 30 let izkušenj na področju vodenja inovativnih ekip, med drugim je pred leti oblikoval novo delovno mesto in zaposlil prvega managerja idej pri nas. Sodeloval je pri zasnovah in postavljanju številnih projektov in podjetij tako pri nas kot v tujini in je velik zagovornik ustvarjanja delovnega okolja, ki vsakemu posamezniku omogoča možnost vrhunskega razvoja ter doseganja poslovnih in zasebnih prebojev.

Roman je tudi tekmovalni padalec in državni prvak v padalstvu, trener karateja in aktualni podpredsednik slovenske in evropske karate zveze. Današnja epizoda je odlična za vse podjetnice, ki želite ali pa ste začele graditi svoje ekipe, pa tudi za vse ostale. Roman v pogovoru razkrije ogromno nasvetov in misli, ki ti lahko pridejo prav na poslovni in zasebni poti.

Romanov program “Leader in flow” je odličen za vse podjetnice in podjetnike, ki si želimo rasti in razvijati sebe kot sodobno vodjo. Flow je stanje telesa in duha, ko se počutimo najbolje in delujemo najbolje. Leader in Flow je 4-mesečni program, ki združuje orodja in metode sodobnih voditeljskih konceptov, pri tem pa posebno pozornost namenja prestavljanju teorije in novih spoznanj v prakso. Ena od krasnih stvari v programu je tudi v ekipi ljudi, ki tvorijo skupino. Sistem “buddy” (vsak udeleženec v sklopu programa dobi podpornika – sošolca), skupaj pa premagujeta ovire in nadgrajujeta teoretična znanja tudi v praktične oblike.

V programu Leader in flow se spoznaš s ključnimi koncepti, ki ti pridejo prav v poslovnem in zasebnem življenju, med drugim: česa si želiš in česa nočeš, kako se naučiš reči ne oziroma pozitivni ne, kaj te zadržuje pri tvoji rasti, kje so tvoja sidra, ki te vlečejo nazaj in zakaj je komunikacija pomembna. V sklopu programa dobiš zelo množico orodij in znanj, s katerimi začneš delovati samozavestno v vseh sferah življenja.

Z Romanom v epizodi govoriva o pomenu iskanja tvojega zakaj-a, ki je ključen za prepoznavanje tvojih strasti in življenja, ki ga želiš živeti. Če se želiš podati na pod samoodkrivanja in iskanja preseka med svojim znanjem, spretnostmi, strastmi in doprinosom, ki ga s svojim delovanjem lahko preneseš na svet, ti pri tem lahko pomaga delovni zvezek “Kako najdeš svoj zakaj?”.

V epizodi sem omenila, da sem se tudi z Romanovo pomočjo dokopala do izvora mojih strahov, o katerih sem več govorila v 5. epizodi podcasta Lovim ravnotežje.

Roman je omenil dve knjigi, in sicer: Finite and Infinite Games, avtorja Jamesa Carsea in Good to Great, avtorja Jamesa Collinsa.

Romana lahko ujameš na:

Spletni strani programa Leader in Flow.

Facebook: Leader in flow

LinkedIn: Leader in flow

Romana lahko ujameš še v enem finem podcast pogovoru, v katerem je še nekoliko bolj razdelal svoje poglede o sodobnem načinu vodenja.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Vodič za podjetnice in potrošnike v času po pandemiji

NEXT

Mojca Marš Žove - podjetnica in strokovnjakinja za digitalni marketing, ki iz Slovenije svetuje podjetjem po celem svetu

LEAVE A COMMENT

0