Mojca Marš Žove – podjetnica in strokovnjakinja za digitalni marketing, ki iz Slovenije svetuje podjetjem po celem svetu

V 43. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim podjetnico, strokovnjakinjo za digitalni marketing, predavateljico in prijateljico Mojco Marš Žove. Mojca od leta 2014 vodi svojo agencijo Super Spicy Media, ki je specializirana za Facebook oglaševanje, v tem času pa je postavila močan in strokoven odtis, zato se šest let kasneje lahko pohvali, da iz svoje domače pisarne v Sloveniji sodeluje z velikimi podjetji iz celega sveta. Mojca je tudi priznana predavateljica, ki občasno organizira (hitro razprodane) delavnice v Sloveniji in na sploh navdihujoča oseba, ki jo v življenju (med drugim) navdušuje tudi avtomobilizem.

Mojca je v pogovoru omenila, da sta njena najljubša avtomobila Lamborghini Countach in Porsche Carrera GT.

Na njeni spletni strani lahko ujameš krasen 7-dnevni izziv, kako z 10 dolarji na dan postaviš učinkovito kampanjo Facebook oglaševanja. Brezplačno e-knjižico dobiš tukaj. S tem se boš prijavila tudi na njene e-novičke, ki so polne uporabnih vsebin.

Mojca je izpostavila štiri knjige, in sicer:

Atomic Habits, James Clear

Shoe Dog: A memoir by the creator of Nike, Phil Knight

Essentialism: The disciplined pursuit of less, Greg McKeown

The power of habit: why we do what we to, and how to change, Charles Duhigg

Mojco lahko spremljaš tudi prek:

Instagram: @mojcamars

Facebook: Super Spicy Media

Linkedin: Mojca Marš

Spletna stran: superspicymedia.com

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Roman Pavlovič - mentor sodobnih vodij in strokovnjak za flow oziroma doseganje najboljšega potenciala na ukaz

NEXT

David Urankar - voditelj, maneken, športnik, vplivnež, podkaster, mož in oče, ki vse svoje vloge prepleta v navdihujočo življenjsko zgodbo

LEAVE A COMMENT

0