David Urankar

David Urankar – voditelj, maneken, športnik, vplivnež, podkaster, mož in oče, ki vse svoje vloge prepleta v navdihujočo življenjsko zgodbo

V 44. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim voditelja, manekena, bivšega aktivnega športnika, kolega podkasterja in vplivneža, moža in očeta Davida Urankarja. Z Davidom se v tej epizodi pogovarjava o njegovi poti, od aktivnega športnika, ki je med drugim skorajda ujel nastop na zimskih olimpijskih igrah, pa o vodenju televizijskih oddaj na TV Slovenija Dobro jutro in Avtomobilnost, manekenski karieri, ki ga še vedno pogosto pelje v tujino, kjer snema kampanje za velike blagovne znamke pa do danes, ko ga poznamo tudi v vlogi vplivneža in družinskega človeka. David je letos začel tudi s svojim podcastom Avtomat, ki vsak torek postreže s svežo epizodo. Poleg vsega naštetega je David tudi mož in oče, vse svoje vloge pa prepleta v navdihujočo življenjsko zgodbo.

Davida lahko spremljaš na televizijskih zaslonih v dveh TV oddajah, ki jih vodi: Dobro jutro in Avtomobilnost. Oddaja Dobro jutro je na sporedu vsak delovnik med 7:00 in 10:00 na prvem programu nacionalne televizije, Davida pa lahko ujameš vsaj enkrat na teden. Oddajo Avtomobilnost pa lahko ujameš vsak četrtek zvečer na drugem programu nacionalne televizije.

David je ob koncu epizode omenil projekt svoje žene Ajde, ki je začela s svojim novim projektom Na svoji strani. Zadnjih pet let Ajda uspešno gradi še eno podjetniško zgodbo Minimellows, krasnih igrač za otroke (ninice in igra spomin). Ajdo bom gostila v eni od prihajajočih epizod!

David je v pogovoru izpostavil še:

Knjiga: Sužnji zaslona, Adam Alter

Knjiga: George Orwell, Živalska farma

Knjiga: George Orwell, 1984

TV oglas za Apple

Podcast: Dvokorak

Film Perfect strangers

Film: The Last dance

Davida lahko spremljaš tudi prek:

Instagram: @david.urankar

Podcast: Avtomat 

V eni od epizod Avtomata sem bila gostja tudi jaz. Epizodo lahko poslušaš tukaj.

Naslovno fotografijo je posnela Urška Klajder iz @urskine.prispodobe, družinsko fotografijo družine Rotar Urankar pa ujameš na instagramu pri Davidu.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Mojca Marš Žove - podjetnica in strokovnjakinja za digitalni marketing, ki iz Slovenije svetuje podjetjem po celem svetu

NEXT

10 prednosti poznavanja svojega zakaj-a v življenju, ki ti pomagajo preskakovati strahove in omejitvena prepričanja

LEAVE A COMMENT

0