Masha Mazi – podjetnica, ki postavlja nepozabne branding strategije, pri tem pa navdihuje s prepletem strokovnosti in mladostne zagnanosti

V 45. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Masho Mazi, strokovnjakinjo za branding, strateginjo, podjetnico in žensko, od katere se tudi sama zadnjih nekaj let ogromno učim. Masha je ena od tistih oseb, na katere se obrnem, ko imam vprašanje, rabim nasvet ali pa enostavno moram poklepetati.

V današnji epizodi se pogovarjava o tem, kdaj podjetnik potrebuje branding strategijo, kdaj potrebuje logotip (tukaj boš presenečena), kako se Masha loteva sodelovanja z naročniki, s kom sodeluje in kakšnim podjetjem reče ne. Govoriva tudi o mentalnem zdravju, soočanju z depresijo, izgorelostjo, porazi in anksioznostjo, ki jo spremlja že nekaj let. Pa o čisto sveži spletni trgovini, ki jo odpira prav na dan, ko ta pogovor pošiljam v tvojo podcast knjižnici in vseh krasnih vsebinah, ki te v njej že čakajo – če si podjetnice, kreativka ali ženska, ki išče navdihe na osebni poti, skoči v trgovino … zdaj.

Masho lahko spremljaš skozi njeno osebno zgodbo:

Spletna stran

Instagram

Če te branding zanima, pa te vabim, da skočiš še na platforme njenega studia Atlas Authentica:

Spletna stran

Instagram

Za vse kreativne podjetnike je Masha odprla Facebook skupino, v kateri že potekajo zanimive debate ter izmenjava izkušenj in virov (knjige, tečaji, ….).

Masha je ob koncu epizode omenila nekaj filmov, serij in knjig, in sicer:

Black fish: dokumentarni film

The king’s speech

Lion

Fight Club

Fantastic beasts and where to find them

Med knigami je izpostavila kultnega Alkimista in The subtle art of not giving a fuck.

 

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

10 prednosti poznavanja svojega zakaj-a v življenju, ki ti pomagajo preskakovati strahove in omejitvena prepričanja

NEXT

Ajda Rotar Urankar - oblikovalka, podjetnica, podkasterka, vplivnica, mama in žena o tem, kako v življenju lovi svoje ravnotežje

LEAVE A COMMENT

0