Ajda Rotar Urankar – oblikovalka, podjetnica, podkasterka, vplivnica, mama in žena o tem, kako v življenju lovi svoje ravnotežje

V 46. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim oblikovalko, podjetnico, kolegico podkasterko, vplivnico, mamo in ženo gosta iz #44 epizode – Ajdo Rotar Urankar. Ajda je oblikovalka, ki je že kot mlada deklica sanjala o tem, da bi oblikovala avtomobile. Danes kot vodja produktnih oblikovalcev dela v mednarodnem podjetju Celtra, vodi navdihujoče podjetje Minimellows in urednikuje čisto sveži podcast v slovenskem podcast vesolju – Na svoji strani, v katerem vse nas prek krasnih pogovorov spodbuja k branju knjig. Ajda je tudi mamica dvema sinčkoma in žena gosta iz #44 epizode –  Davida Urankarja. Z Ajdo imava poleg številnih stvari, ki sva jih omenili v tej epizodi, skupno tudi nominacijo prestižnih nagrad Elle Style Awards v kategoriji za vplivnica z vizijo. Nagrade podeljuje slovensko uredništvo najbolj brane svetovne revije, aktualno številko, v kateri te bova z Ajdo pozdravili z ene od strani, pa lahko ujameš na vseh običajnih prodajnih mestih.

Ajda je poleti 2020 gostovala v podcastu Reneseansa, kjer je več govorila o svojem delu oblikovalke. Pogovor lahko poslušaš tukaj.

Ajdo lahko ujameš na kar nekaj kanalih:

podcast Na svoji strani

Minimellows (ninice in ostali vrhunski izdelki izpod rok slovenskih šivilj)

Instagram

V epizodi sva omenili tudi Davidom podcast Avtomat. V eni od epizod Avtomata sem bila gostja tudi jaz. Epizodo lahko poslušaš tukaj.

Ajda je v pogovoru izpostavila še:

Knjiga: Normalni ljudje, Sally Rooney

Knjiga: Popolna omama, Norman OhlerPodcast: Dvokorak

Serija The bridge

Podcast: Reneseansa, InBed, Avtomat in Elle Slovenija.

V podcastu InBed sem poleti 2020 gostovala tudi jaz, epizodo in fin pogovor s Klaro lahko slišiš tukaj.

Prav v tem tednu, ko izdajam epizodo z Ajdo, pa sem gostovala tudi na Elle Slovenija podcastu, pri Meti Kač. Najin pogovor o podjetništvu in vsem drugem, kar sodi zraven, lahko slišiš tukaj.

Naslovno fotografijo je posnela Urška Klajder iz @urskine.prispodobe, družinsko fotografijo družine Rotar Urankar pa ujameš na instagramu pri Davidu.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Masha Mazi - podjetnica, ki postavlja nepozabne branding strategije, pri tem pa navdihuje s prepletem strokovnosti in mladostne zagnanosti

NEXT

Karmen Meze in Neža Mlakar, La popsi - pogovor s solastnicama in ustanoviteljicama najbolj zdravih zamrznjenih izdelkov

  • Teja
    REPLY

    Ajda je verjetno mislila tole serijo: Bron/Broen. 😉

    25/09/2020

LEAVE A COMMENT

0