Karmen Meze in Neža Mlakar, La popsi – pogovor s solastnicama in ustanoviteljicama najbolj zdravih zamrznjenih izdelkov

V 47. epizodi podcasta Lovim ravnotežje prvič gostim kar dve sogovornici – prijateljici, zaveznici in ženski, ki skupaj ustvarjata krasno podjetniško zgodbo, ki zaseda ves prostor v mojem zamrzovalniku – Karmen Meze in Nežo Mlakar, solastnici in ustanoviteljici znamke La popsi. Karmen in Neža sta Slovenijo osvojili leta 2018, ko sta zmagali v oddaji Štartaj Slovenija in za svoje La popsi lučke prejeli nagrado Hit izdelek leta. Letos se vračata v oddajo z novimi sadnimi kockami, ki so dopolnile prejšnje tri izdelke. Karmen in Neža sta prijateljici in podjetnici, ki delujeta v poplnem yin yang odnosu. O tem, kako sta ugriznili v ogromne izzive, pri tem pa ostali prijateljici ter mamici pa v tej navdihujoči epizodi.

La popsi lahko ujameš na kar nekaj kanalih:

Spletna stran 

Instagram

TikTok

Facebok

V pogovoru smo govorile še:

Filmi: Čudo, Social dilemma

Serija: Down to Earth, Bill Gates dokumentarec na Netflixu

Knjiga: 4 agreements avtorja Don Miguel Ruiz

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Ajda Rotar Urankar - oblikovalka, podjetnica, podkasterka, vplivnica, mama in žena o tem, kako v življenju lovi svoje ravnotežje

NEXT

Tanja Fajon - pogovor z evropsko poslanko o izzivih sodobne družbe

LEAVE A COMMENT

0