Nastja Kramer Pesek – soustanoviteljica in solastnica spletne trgovine in lifestyle portala Malinca

V 50. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Nastjo Kramer Pesek – solastnico blagovne znamke Malinca, ki sta jo pred sedmimi leti odprli s prijateljico Andrejo. V teh epizodi se z Nastjo pogovarjava o podjetniških izzivih, kako so se kot spletna trgovina hitro odzvali na nove razmere, ki jih je prinesla koronakriza in zabeležili 100-odstotni dvig prodaje prav v pomladnih mesecih, ko smo imeli popolno zaprtje. Govoriva tudi o tem, kako pomembno je znamo sprejemati hitre odločitve, biti fleksibilni, poznati svoj namen in ga uskladiti s svojimi idealnimi kupci. Nastja v pogovoru zaupa tudi en kup idej, kako sodelovati z digitalnimi vplivneži, vklapljati kupce v načrtovanje prihajajočih aktivnosti in razvoja izdelkov, pripravljanje vsebin, kako za Andrejo usklajujeta vloge in, kako v kupu idej prepoznati tisto pravo. In jo izpeljati do konca.

Nastja je prva naročnica, ki jo gostim na podcastu. Vesela sem, da smo naše sodelovanje letos odlično izpeljali, kjub temu, da smo večino delavnic, na katerih smo postavljali Malincino strategijo odnosov z mediji, izpeljali pomladi 2020 v času samoizolacije, prek skypea.

 

Nastjo lahko ujameš na kar nekaj kanalih:

Spletna stran 

Instagram

Podcast

Facebok

V eni od epizod Nastjinega podcasta sem gostovala tudi jaz, pogovarjali pa sva se o meditaciji. Epizodo lahko poslušaš tukaj.

V pogovoru je Nastja omenila serijo Down to Earth, ki jo lahko spremljaš na Netflixu, podcast Business Wars in knjigo Scale avtorja Jeffa Hoffmana.

360bootcamp

***360 BOOTCAMP SPLETNA DELAVNICA – ČAKALNA LISTA***

Tridnevna spletna delavnica v živo, ki jo organiziram z Masho Mazi in Mojco Mars Žove, bo potekala sredi novembra. Mesta bodo omejena, vabim pa te, da se že danes zapišeš na seznam tistih, ki boste prvi dobili vse informacije o delavnici in možnost, da se nam kot prvi pridružite. Mesta bodo omejena, zato ti toplo priporočam, da se še danes, če te tematika seveda zanima, prijaviš v čakalno vrsto. Svoj e-poštni naslov, kjer te bomo lahko ujele, nam zaupaj na tej povezavi.

Masho in Mojco sem že gostila na tem podcastu. Masho lahko spoznaš skozi pogovor v 45. epizodi, Mojco pa kot sogovornico v 43. epizodi tega podcasta.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Mentalno zdravje - moja pot, izkušnje in odgovori na vaša vprašanja

NEXT

Klara Leben - podjetnica, lastnica znamke InBed in podcasterka o prepletanju življenjskih izzivov v podjetniško zgodbo

LEAVE A COMMENT

0