Klara Leben – podjetnica, lastnica znamke InBed in podcasterka o prepletanju življenjskih izzivov v podjetniško zgodbo

V 51. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Klaro Leben – podjetnico in lastnico blagovne znamke InBed, ki pod tem imenom izdaja tudi priljubljeni podcast. S Klaro se pogovarjava o njeni življenjski poti, v kateri ležijo tudi temelji njenega podjetja in sporočil, ki so vključene v njene vsebine na družabnih omrežjih in podcastu. Teme kot so mentalno zdravje, zdrav način življenja in motivacija, zaupanje vase, pomen telesne vadbe in rutin.
S Klaro sva se prvič osebno srečali pred nekaj meseci, ko sva posneli klepet za njen podcast, ki ga lahko poslušaš tukaj. Klara je zate pripravila tudi posebno ugodnost. Ob nakupu prek njene spletne strani lahko do 15. 12. 2020 s kodo LOVIMRAVNOTEZJE10 dobiš 10% popust na izdelke. 

V epizodi sem omenila Masho in njen krasen e-knjigo Postavljanje cen za kreativne storitve. E-knjigo, ob kateri pride tudi noro huda excel tabela, v katero boš vnašala zneske, najdeš in kupiš tukaj.

Klara je v epizodi omenila knjigo Urbani menih in podcaste The BossBabe, To be magnetic in Lewis Howes.

Trening @melissawoodhealth, meditacijo Tara Brach, ki jo najdeš na You Tubeu.

Klaro lahko ujameš na kar nekaj kanalih:

Spletna stran 

Instagram

Podcast

***360 BOOTCAMP SPLETNA DELAVNICA UJEMI SVOJE MESTO***

Tridnevna spletna delavnica v živo, ki jo organiziram z Masho Mazi in Mojco Mars Žove, bo potekala med 17. in 19. novembrom 2020 v popoldanskih urah.

Na spletni strani lahko že preveriš in pogledaš celoten program vsebin, ki jih bomo vključile v delavnico in si z nakupom zagotoviš mesto. Delavnica bo potekala v živo prek spletne učilnice, vsak udeleženec pa prejme tudi bogate bonuse, ki presegajo vrednost 450 EUR.

Masho in Mojco sem že gostila na tem podcastu. Masho lahko spoznaš skozi pogovor v 45. epizodi, Mojco pa kot sogovornico v 43. epizodi tega podcasta. Skoči, poslušaj, če še nisi in ju spoznaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Nastja Kramer Pesek - soustanoviteljica in solastnica spletne trgovine in lifestyle portala Malinca

NEXT

Knjige - navdihujoč seznam za vsak okus

LEAVE A COMMENT

0