Petra Sodja – ustvarjalka sladikih umetnin pod blagovno znamko Pcakes o poslovnih priložnostih v letu 2020

V 53. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Petro Sodjo – ustvarjalko sladkih razvad, ki jih poznamo pod znamko Pcakes. V tej epizodi se pogovarjava o njeni poslovni poti, ki jo je od socialne delavke vodila do enega najbolj prepoznanih in cenjenih obrazov tort, krofkov, cupcakesov, lučk in kukijev pri nas. V epizodi boš slišala, kje Petra išče svojo kreativnost in kako se je hitro znašla v pomladnem lockdownu, ko je na glavo postavila svoj poslovni model ter si z dostavo po celi Sloveniji zagotovila prihodek in nadomestilo izpada, ki so ga povzročile odpovedi dogodkov in predvsem porok v letu 2020.
Z znanjem in novimi izkušnjami Petra v prihodnost vstopa tudi skozi čisto novo spletno trgovino, v kateri te že čakajo spletni tečaji za pripravo tort po Petrinem receptu, DYI paketi in pripomočki za tiste, ki boste še resneje ugriznili v pripravo tort in drugih okusnih sladic.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Knjige - navdihujoč seznam za vsak okus

NEXT

Saša Zor - direktorica marketinga in prodaje v najprestižnejšem hotelu v prestolnici, strastna gurmanka, mama in žena

LEAVE A COMMENT

0