Saša Zor – direktorica marketinga in prodaje v najprestižnejšem hotelu v prestolnici, strastna gurmanka, mama in žena

V 54. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Sašo Zor  direktorico marketinga in prodaje v hotelu svetovne verige InterContinental Hotels & Resorts, ki je ob enem tudi edini ljubljanski hotel s petimi zvezdicami. Sašina poslovna pot se od samih začetkov dotika hotelirstva in turizma. Sašo sem spoznala nekega sončnega petka na Pogačarjevem trgu, ko sva se v sklopu Odprte kuhne znašli ob isti mizi pri chefu Luki Koširju, ki vodi eno od mojih najljubših restavracij – Brunarico Grič. In prav hrana je tista stvar, o kateri se s Sašo radi pogovarjava. Obe sva strastni gurmanki, Saša pa je ljubezen do hrane ponesla še korak ali dva naprej, saj svojo ljubezen do ustvarjanja jedi v svoji kuhinji z nami deli prek svojega Instagram računa, ki ga najdeš v opisu te epizode, da boš tudi sama lahko pokukala v Sašino kuhinjo.
V današnji epizodi se s Sašo pogovarjava o hrani, o njeni poslovni poti in vlogi mame, v katero je vstopila pred slabim letom, ko se je njeni družini pridružil prvorojenec Mark. Saša je ena od tistih oseb, ki me navdušuje ob vsakem klepetu in srečanju. S svojo multiplasnostjo, ki jo človek odkriva skozi čas pa mi je vedno v opomin, kako lepo in prav je, da sebi in drugim namenimo čas za spoznavanje globin osebnosti, ki jih ob prvem stiku navadno ne zaznamo. Tudi o tem danes govoriva v tej epizodi.

Sašo lahko spremljaš na njenem Instagram računu, kjer objavlja super vsebine in recepte za celo družino:

Saša je v epizodi omenila knjigo The road less traveled, M. Scott Pack. Rada pa posluša Goop podcast in spremlja Oprah’s book club.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Petra Sodja - ustvarjalka sladikih umetnin pod blagovno znamko Pcakes o poslovnih priložnostih v letu 2020

NEXT

Kaj me je naučilo leto 2020?

LEAVE A COMMENT

0