Kaj me je naučilo leto 2020?

V 55. epizodo podcasta Lovim ravnotežje sem ujela ključna spoznanja, ki sem jih dobila v norem letu 2020 in jih gotovo s seboj odnesem tudi v 2021. V tej epizodi ti predstavljam nov način in rutino, s katero sem vstopila v leto 2020 in, kako sem skozi leto, ki je bilo seveda drugačno od pričakovanega, svoje namere vpeljevala v osebnem in poslovnem življenju. V leto 2020 sem stopila oborožena s spoznanjem, česa si želim in česa ne, mojim trdnim zakaj-em in poslanstvom, ki sem ga identificirala konec leta 2019. Vedela sem, da me čaka veliko težkih odločitev, če bom želela nova spoznanja vepljati v življenje. Prav v teh na novo postavljenih temeljih in okvirjih sem v letu 2020 našla uteho, odgovore na vprašanja in mirnost, ki me vodila do daleč najbolj uspešnega leta v mojem življenju.

Globoko verjamem v to, da sem letošnje leto doživljala mirneje ter z močno osredotočenostjo in jasnostjo na pot tudi zato, ker sem si postavila zelo močne temelje. Poznavanje tvojega zakaj-a ter soočanje s strahovi in omejitvenimi prepričanji (o tem sem govorila v 30. epizodi tega podcasta) so bili ključni za to, da lahko danes rečem, da je bilo leto 2020 uspešno in je prišlo kot darilo.

Do teh spoznanj sem prišla skozi leta vaj in časa, ki sem ga namenila odkrivanju in samospoznavanju. Vaje sem vključila v dva delovna zvezka, Kako najdeš svoj zakaj? in Kako presežeš omejitvena prepričanja?, ki sta na voljo v moji spletni trgovini. Do 30. 11. 2020 pa imaš možnost, da oba delovna zvezka ujameš z vključenim 25% popustom in v paketu z BONUS delovnim zvezkom dodatnih 25 vaj za boljše samospoznavanje. Paket vseh treh delovnih zvezkov lahko dobiš tukaj.

V tej epizodi sem omenila:

PRODUKTIVNOST: pomladi sem raziskala različne načine lovljenja produktivnosti in jih vključila v podcast epizode od 24. do vključno 29. Najdeš in poslušaš jih lahko tukaj.

PISANJE DNEVNIKA: vodič za pisanje dnevnika lahko najdeš tukaj.

IZOBRAŽEVANJE: v epizodi sem omenila program Leader in flow in mojega mentorja Romana Pavloviča, ki sem ga gostila v 42. epizodi tega podcasta.

Aidea podcast pogovor z Miho Mazzinijem lahko poslušaš tukaj.

V novembru smo z Masho in Mojco organizirale prvo 3 – dnevno spletno delavnico v živo 360 Bootcamp, ki smo jo razprodale v 5 dneh. Prvih 20 udeležencev se je tako že spoznalo s triki komuniciranja, brandinga in prodaje prek Facebooka. Decembra organiziramo drugo izdajo, ki bo ob enem tudi zadnja v tem obsegu in po ugodni ceni, ki poleg 12 ur delavnic in predavanj vključuje še bonuse za vsakegag udeleženca v višini 500 EUR.

360 Bootcamp je prva tovrstna spletna delavnica v živo pri nas, ki zajema vso potrebno znanje za postavitev dolgoročno uspešnih blagovnih ali osebnih znamk. V treh dneh bomo naučili vseh potrebnih znanj in taktik za postavljanje uspešne zgodbe tvoje znamke, ki bo zagotavljala učinkovito komunikacijo, branding in prodajo. 360 Bootcamp te bo v treh dneh vodil od postavljanja temeljev tvoje zgodbe, ki slonijo na tvojem zakaj-u, namenu in strokovnosti in na katerih boš postavil celovit preplet tehnik za uspešno predstavitev tvoje zgodbe novinarjem, tvoji idealni ciljni skupini prek aktivnosti na družbenih omrežjih, grajenju prepoznavnosti skozi brand strategijo in končne prodaje skozi okolje Facebooka. Delavnica je namenjena lastnikom podjetij, mladim podjetnikom in tistim, ki ste zaposleni v marketinških oddelkih in iščete dodatno znanje in širino področja, ki ga pokrivate.

Če bi se nam rada pridružila, lahko svoje mesto za drugo delavnico, ki bo potekalo med 15. in 17. 12. 2020 v popoldanskem času, ujameš do 8. 12. 2020, oziroma do zapolnitve vseh mest. Vse informacije (vključno s celovitim pregledom programa) in prijavo lahko narediš na www.360bootcamp.si.

V epizodi sem tudi omenila, da se nam lahko pridružiš na brezplačnem webinarju, na katerem bomo z Mojco in Masho govorile o načrtovanju leta 2021 in postavljanju ciljev.

Brezplačni webinar bo potekal 3. 12. 2020, ob 18. uri, prijaviš pa se lahko na www.360bootcamp.si/webinar.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Saša Zor - direktorica marketinga in prodaje v najprestižnejšem hotelu v prestolnici, strastna gurmanka, mama in žena

NEXT

Tjaša Perko - kaskaderka, igralka, žena, mama, strastna popotnica in ženska z neizmerno strastjo do življenja

LEAVE A COMMENT

0