Tjaša Perko – kaskaderka, igralka, žena, mama, strastna popotnica in ženska z neizmerno strastjo do življenja

V 56. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Tjašo Perko, kaskaderko, igralko, ženo, mamo, strastno popotnico in na sploh žensko, ki ji je bila neustrašnost do življenja položena v zibelko. Tjaša prihaja iz družine, v kateri se prepletajo ljubezen do adrenalina, filma in izražanja. Najini otroštvi ne bi moglo biti bolj različni. Medtem ko je Tjaša pri rosnih letih stoje galopirala na hrbtu konja (za filmsko vlogo), sem jaz večino življenja živela v oklepih številnih strahov.
V današnji epizodi se s Tjašo pogovarjava o odraščanju, strahovih, potovanjih in njenem delu, ki jo je vodilo skozi (vsaj) 11 vlog kaskaderke in dvojnice (med drugim je lani stala ob Salmi Hayek in jo nadomestila v kadrih za nov film, ki ga bomo lahko gledali naslednje leto), pa o družinskem življenju, ki sta ga ustvarila z možem, Rokom Perkom, nekdanjim vrhunskim alpskim smučarjem.
Tjaša Perko

Tjašo lahko spremljaš na njenem Instagram računu in spletni strani.

V epizodi sva omenili podcast Armchair Expert in pogovor S travisom Pastrano, ameriškim tekmovalcem v motociklizmu. Poslušaš jo lahko tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kaj me je naučilo leto 2020?

NEXT

Kako načrtovati novo leto in postaviti dobre cilje

LEAVE A COMMENT

0