Kako načrtovati novo leto in postaviti dobre cilje

V 57. epizodi in 1. epizodi druge sezone podcasta Lovim ravnotežje gostim Mojco Mars Žove in Masho Mazi, moji soustvarjalki projekta 360 Bootcamp. Prva BONUS epizoda v vrsti vsebin, ki jih bomo pripravile, je namenjena načrtovanju novega leta in ciljev za 2021. Vsaka od nas ima svoj sistem, ki poleg poslovnega dela vedno vključuje tudi osebni del. Kako se načrtovanja in postavljanja ciljev lotevata Mojca in Masha, katera orodja uporabljata, kako se držita poti in predvsem, kaj poleg načrtovanja prihodnosti vedno vključita v ta del. Ne pozabi skočiti na spodnjo povezavo, kjer te čakajo povezave do dodatnih vsebin na temo načrtovanja poslovnega leta in ciljev.
Ta epizoda je nastala pod pokroviteljstvom projekta 360 Bootcamp.

V tej epizodi smo omenile:

Brezplačni webinar, ki smo ga organizirale na to temo, si lahko ogledaš tukaj.

Mashine zapise, ki jih pripravlja ob koncu leta, lahko prebereš tukaj.

Mojčin zapis, ki je res odličen za navdih in tvoje načrtovanje, pa najdeš tukaj.

V novembru smo z Masho in Mojco organizirale prvo 3 – dnevno spletno delavnico v živo 360 Bootcamp, ki smo jo razprodale v 5 dneh. Prvih 20 udeležencev se je tako že spoznalo s triki komuniciranja, brandinga in prodaje prek Facebooka. Decembra organiziramo drugo izdajo, ki bo ob enem tudi zadnja v tem obsegu in po ugodni ceni, ki poleg 12 ur delavnic in predavanj vključuje še bonuse za vsakegag udeleženca v višini 500 EUR.

360 Bootcamp je prva tovrstna spletna delavnica v živo pri nas, ki zajema vso potrebno znanje za postavitev dolgoročno uspešnih blagovnih ali osebnih znamk. V treh dneh bomo naučili vseh potrebnih znanj in taktik za postavljanje uspešne zgodbe tvoje znamke, ki bo zagotavljala učinkovito komunikacijo, branding in prodajo. 360 Bootcamp te bo v treh dneh vodil od postavljanja temeljev tvoje zgodbe, ki slonijo na tvojem zakaj-u, namenu in strokovnosti in na katerih boš postavil celovit preplet tehnik za uspešno predstavitev tvoje zgodbe novinarjem, tvoji idealni ciljni skupini prek aktivnosti na družbenih omrežjih, grajenju prepoznavnosti skozi brand strategijo in končne prodaje skozi okolje Facebooka. Delavnica je namenjena lastnikom podjetij, mladim podjetnikom in tistim, ki ste zaposleni v marketinških oddelkih in iščete dodatno znanje in širino področja, ki ga pokrivate.

Če bi se nam rada pridružila, lahko svoje mesto za drugo delavnico, ki bo potekalo med 15. in 17. 12. 2020 v popoldanskem času, še lahko zagotoviš. Na voljo je še nekaj mest, ki pa se hitro prodajajo. Vse informacije (vključno s celovitim pregledom programa) in prijavo lahko narediš na www.360bootcamp.si.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Tjaša Perko - kaskaderka, igralka, žena, mama, strastna popotnica in ženska z neizmerno strastjo do življenja

NEXT

Kako bom letos načrtovala in si postavila cilje za 2021?

LEAVE A COMMENT

0