Kako bom letos načrtovala in si postavila cilje za 2021?

V 58. epizodo podcasta Lovim ravnotežje ti predstavljam svoj način načrtovanja novega leta in postavljanja ciljev.  V epizodi ti zaupam tudi enega od svojih večjih strahov, ki sem ga v letošnjem letu presegla predvsem zaradi dobrega načrtovanja in sledenja svojemu poslanstvu.

V 57. epizodi sem gostila Mojco Mars Žove in Masho Mazi, moji soustvarjalki projekta 360 Bootcamp. V njej sta sogovornici predstavili, kako se lotevata načrtovanja leta, katera orodja uporabljata in kaj vse vključita v mačrtovanje.

Danes ti v tej epizodi predstavljam še svoj način.

Brezplačni webinar, ki smo ga organizirale z Mojco in Masho na to temo, si lahko ogledaš tukaj.

Mashine zapise, ki jih pripravlja ob koncu leta, lahko prebereš tukaj.

Mojčin zapis, ki je res odličen za navdih in tvoje načrtovanje, pa najdeš tukaj.

Vsetri uporabljamo program Notion.

Na to temo je vezanih še nekaj tem, ki sem jih že pripravila za podcast epizode:

PRODUKTIVNOST: pomladi sem raziskala različne načine lovljenja produktivnosti in jih vključila v podcast epizode od 24. do vključno 29. Najdeš in poslušaš jih lahko tukaj.

PISANJE DNEVNIKA: vodič za pisanje dnevnika lahko najdeš tukaj.

IZOBRAŽEVANJE: v epizodi sem omenila program B School.

V tej epizodi govorim tudi o strahovih in omejitvenih prepričanjih. V 5. epizodi tega podcasta sem že govorila o najpogostejših strahovih pred vstopom v podjetništvo, epizodo lahko poslušaš tukaj. V 30. epizodo sem vključila načine spopadanja z omejitvenimi prepričanji. To epizodo lahko poslušaš tukaj. Na to temo sem pripravila tudi e-delovni zvezek, ki te skozi sistem premišljeno postavljenih vaj pelje to preskakovanja tvojih omejitvenih prepričanj. Kupiš ga lahko tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kako načrtovati novo leto in postaviti dobre cilje

NEXT

Banibeans - specialty kava, ki poleg svežine in kakovosti krepi tudi trajnostni vidik podjetništva

LEAVE A COMMENT

0