Banibeans – specialty kava, ki poleg svežine in kakovosti krepi tudi trajnostni vidik podjetništva

V 59. epizodi podcasta Lovim ravnotežje lastnika blagovne znamke Banibeans, Luko Banoviča. Luka je pri 16-ih letih ustanovil svojo znamko specialty kave Banibeans ter s pomočjo in podporo staršev začel prodajati svežo in aromatično kavo množici v Cityparku. Vse skupaj se je začelo ljubiteljsko, kmalu pa je preraslo pa tudi v strasten posel. Luka danes usklajuje podjetniško pot s študijem prava na ljubljanski Pravni fakulteti, raziskuje trg kave in, skupaj s člani speciality kavnega svetovne srenje, bdi nad trajnostnim načinom pridelave kave in pravičnim plačilom pridelovalcev kave po svetu.

Luko in njegovo podjetniško zgodbo lahko podpreš z nakupov v njegovi spletni trgovini.

Banibeans lahko spremljaš tudi na Instagramu.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kako bom letos načrtovala in si postavila cilje za 2021?

NEXT

Miha Rekar - o depresiji, načinih upravljanja razpoloženja, izzivih dela od doma in stoicizmu

LEAVE A COMMENT

0