Miha Rekar – o depresiji, načinih upravljanja razpoloženja, izzivih dela od doma in stoicizmu

V 60. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Miho Rekarja, programerja, kolega podcasterja, kavnega navdušenca, ljubitelja teka in sprehajalca, s katerim imava vedno globoke pogovore. Enega sva ujela v današnji klepet, v katerem se pogovarjava o čustvovanju, soočanju z depresijo, načinih upravljanja nihanja razpoloženja, o teku, knjigah in stoicizmu, s katerim me je Miha “okužil” pred dvema letoma.
V epizodi govoriva o izzivih dela od doma, kako v času pandemije izgleda življenje samske osebe, kako pomemben je kakovosten sistem podpore in zakaj je ranljivost tvoj “superpower”.

Miho lahko spremljaš na Instagramu, Twitterju in spletni strani.

V epizodi sva omenila podcast epizodo na Joe Rogen podcastu s CEO podjetja Whole Foods, ki jo lahko poslušaš tukaj.

Knjige avtorja Ryana Holidaya najdeš tukaj.

Knjiga A guide to a good life – An ancient art of stoic joy najdeš tukaj.

Miha je omenil še Koronavirus podcast, ki ga izdaja RTV Slovenija in v katerem gostijo strokovnjake. Najdeš ga tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Banibeans - specialty kava, ki poleg svežine in kakovosti krepi tudi trajnostni vidik podjetništva

NEXT

Dora Komatar - ilustratorka, ki je v tem letu med številkami in kreativnostjo našla čudovito ravnotežje v navdihujoči podjetniški zgodbi

LEAVE A COMMENT

0