Dora Komatar – ilustratorka, ki je v tem letu med številkami in kreativnostjo našla čudovito ravnotežje v navdihujoči podjetniški zgodbi

V 61. epizodi podcasta Lovim ravnotežje sem poklepetala s krasno ilustratorko Doro Komatar. Doro sem spoznala prek instagrama, kjer sva v zadnjih mesecih nanizali kar nekaj klepetov pre kzasebnih sporočil. Danes sva najin prvi pravi pogovor ujeli v mikrofon, v klepetu pa mi je Dora zaupala svojo pot. Kako je iz študija ekonomije in kasneje marketinga pot vodila v svet trgovanja in številk, ki ga je letos uravnotežila še s podjetniško večerno zgodbo, kot ji pravi sama. Prav v začetku tega meseca je Dora objavila svojo spletno stran in trgovino, na kateri že lahko kupiš ali naročiš personalizirane ilustracije za svoje otroke ali za darilo.

Dora v življenju usklajuje kar nekaj velikih vlog, od žene in mamice, do sodelavke v fini ekipi traderjev v enem od večjih slovenskih podjetij, pa do nove podjetnice, ki skozi izzive stopa z nasmehom na obrazu in čutom za povezovanje. Tako mi je tik po tem, ko sva ugasnili mikrofone še zaupala, da je prav v teh dneh še z dvema podjetnikoma, Niko iz Bon Bon Ateljeja in Lukom iz Banibeans,ki si ga spoznala v 59. epizodi epizodi tega podcasta. Skupaj so pripravili dišeč in sladek paketek, ki ga krasi še njena ilustracija.

Doro in njeno podjetniško zgodbo lahko podpreš z nakupov v njeni spletni trgovini.

Doro in njene ilustracije lahko spremljaš tudi na Instagramu.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Miha Rekar - o depresiji, načinih upravljanja razpoloženja, izzivih dela od doma in stoicizmu

NEXT

Špela Mihelin - pravnica, ki bdi nad podporo ženskam, ki so žrtve nasilja in tistim, ki izbirajo "moške" poklice

LEAVE A COMMENT

0