Pelia Organic – navdihujoča podjetniška zgodba, ki z naravnimi izdelki za telo nežno boža tudi dušo

V 63. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Ivo Rat, ustanoviteljico in lastnico blagovne znamke Pelia Organic, ki v svoje izdelke pilingov za kožo vpleta sestavine najvišje kakovosti. Njeni izdelki pa so primerni za vegane, so prijazni do živali, izdelani ročno in vnešeni v steklene skodelice, ki se jih lahko reciklira in imajo nosijo certifikat Organic. Njihov naravni in hranilni piling za telo, ki vsebuje drobce lotusa, me je letos ob nanašanju na telo že večkrat odpeljal na moj sanjski Bali, v meni drage spomine s tega otoka. V današnji epizodi se z Ivo pogovarjava o podjetniških izzivih in razvoju izdelkov, kako je svoje poslanstvo prepletla v znamko Pelia Organic  ter kakšne izzive je preskakovala v norem letu 2020 in kaj načrtuje za prihodnje leto. Ta pogovor je odličen za vse, ki iščete dodatno motivacijo za razvoj svojih podjetniških zgodb.

Pelio Organic in Ivino podjetniško zgodbo lahko podpreš z nakupov v njeni spletni trgovini.

Pelia Organic lahko spremljaš tudi na Instagramu in Facebooku.

Iva je v epizodi omenila tudi blog zapis o pilingih z masli v zimskih mesecih, ki jo je napisala Inka P. Gerkšič, dermaestetičarka in mednarodno certificirana aromaterapevtka. Blog si lahko prebereš tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Špela Mihelin - pravnica, ki bdi nad podporo ženskam, ki so žrtve nasilja in tistim, ki izbirajo "moške" poklice

NEXT

Your Soul Time - kako z naravo v svoj dom privabiš dobro in odženeš slabo energijo

LEAVE A COMMENT

0