Your Soul Time – kako z naravo v svoj dom privabiš dobro in odženeš slabo energijo

V 65. epizodo podcasta Lovim ravnotežje se vrača Mojca Marš Žove, ki si jo že spoznala v 43. epizodi tega podcasta. Danes se vrača s svojo novo podjetniško zgodbo – Your Soul Time. Pred slabim mesecem je Mojca predstavila zgodbo, ki v svojem bistvu odkriva svet “smoke cleansinga” oziroma energentskega čiščenja z uporabo kadil, ki jih najdemo v naravi. Čiščenje prostorov in sebe s kadili poznajo praktično vse kulture. Kako ga izvajamo, kakšne rastline lahko pri tem uporabimo in kaj je dobro vedeti, pa boš izvedela v tej epizodi.

Your Soul Time so unikatni izdelki, s katerimi ob oporabi v naravi najdenih rastlin, v svoj dom in sebe privabljamo pozitivno in odganjamo negativno energijo. Palo santo ali sveti les, beli žajbelj, cedra in številne druge neverjetne kombinacije so na voljo v njihovi spletni trgovini, Mojca pa nama v tej epizodi zaupa, kako se je zgodila zgodba Your Soul Time in kaj vse v prihodnje še načrtuje.

Your Soul Time lahko podpreš z nakupov v njeni spletni trgovini.

Your Soul Time lahko spremljaš tudi na Instagramu in Facebooku.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Pelia Organic - navdihujoča podjetniška zgodba, ki z naravnimi izdelki za telo nežno boža tudi dušo

NEXT

13 rutin za boljše počutje

LEAVE A COMMENT

0