InstaCoach – vse, kar moraš vedeti za uspešen nastop na Instagramu v 2021

V 67. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Tino Dobovšek, ustanoviteljico podjetja InstaCoach, ki se ukvarja s svetovanjem o Instagramu. S Tino se v tej epizodi pogovarjava o vsem, kar moraš vedeti za uspešen nastop svoje osebne ali blagovne znamke, razbijava najbolj pogoste mite o tem omrežju (na primer ali deluje follow unfollow, ali na Instagramu sploh še lahko rasteš, ali hashtags delujejo in ali algoritem res deluje proti tebi). Del pogovora sva namenili tudi dobrim praksam sodelovanja z vplivneži, kako se preveri njihovo verodostojnost in, kaj vse je pomembno pri tem, ko se odločamo, s katerim vplivnežem bi sodelovali.

InstaCoach lahko spremljaš na spletni strani, na kateri Tina vsak mesec objavi tudi zanimive podgovore z najbolj prepoznavnimi vplivneži.

InstaCoach lahko spremljaš tudi na Instagramu.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

13 rutin za boljše počutje

NEXT

Adrijana Dimec - kako iz osebne zgradiš navdihujočo blagovno znamko

LEAVE A COMMENT

0