Adrijana Dimec – kako iz osebne zgradiš navdihujočo blagovno znamko

V 68. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Adrijano Dimec – ženo, mamo, vplivnico ter ustanoviteljico in lastnico nove blagovne znamke Méra Collection, ki jo je Adrijana predstavila šele pred dvema mesecema, z njo pa že navdušila ženske, ki iščejo tiste klasične IT kose, ki jih bodo nosile dalj časa.

V epizodi se pogovarjava o iskanju ravnotežja med življenjskimi vlogami, o tem, kako pomembno je, da se znaš prilagajati toku življenja in zaupati svojim strastem. Prav na v tem delu sem Adrijano spoznala še v novi luči in v pogovoru me je dobesedno sezula. Strast, ki jo je vpletla v svojo znamko Méra Collection, ki sloni na brezčasnih modnih kosih, ki so oblikovani in narejeni v Sloveniji, slavijo žensko telo in odgovarjajo na potrebe in želje žensk je naravnost čudovita zgodba, ki si zasluži pozornost.

Današnja epizoda je odlična za vse, ki razmišljate o grajenju osebnih in blagovnih znamk, njihovem prepletanju, zdravi uporabi družbenih omrežij in grajenju odnosov, ki temeljijo na zaupanju, dvosmerni komunikaciji in sledenju svojemu poslanstvu v svetu. To pa lahko narediš takrat, ko veš, kdo si, česa si želiš, znaš postaviti meje in reči ne tistim stvarem, projektom, ki niso skladne s tvojim pogledom, vrednotami ali potjo, po kateri želiš v življenju hoditi.

Adrijano lahko spremljaš na njenem Instagram kanalu.

Méra Collection pa lahko podpreš z nakupom v njihovi spletni trgovini in jim slediš na Instagram kanalu.

V epizodi sva omenili, da obe trenirava s programom Nuše Gnezde, ki si jo lahko spoznala v 36. epizodi in jo lahko poslušaš tukaj.

Adrijana je omenila tudi dve knjigi: The power of habits in Indistractable.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

InstaCoach - vse, kar moraš vedeti za uspešen nastop na Instagramu v 2021

NEXT

Vida Igličar - kako v sebi najti moč in se z majhnimi dejanji odpraviti na 100-dnevno potovanje do boljše mene

LEAVE A COMMENT

0