Vida Igličar – kako v sebi najti moč in se z majhnimi dejanji odpraviti na 100-dnevno potovanje do boljše mene

V 69. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Vido Igličar – grafično oblikovalko, ilustratorko, svežo avtorico pravkar izdane knjige 100 dni za boljšo mene in žensko, ki me je skozi iskren pogovor popeljala na pot iskanja življenjskega pomena, modrosti, nazdravljanja ranljivosti in slavljenja tistih majhnih trenutkov, ki prepogosto v življenju zbežijo preden se jih dobro zavedamo.

Pogovor z Vido je eden tistih, ki ga ne moreš načrtovati in že na začetku je postavila v ospredje svoje življenjske preizkušnje, izgube in spopadanje s čustvovanjem, ki so jo nato skozi življenje vodili, da se je nenehno spraševala o svojem pomenu ter bila pri tem ustvarjalna in radovedna. Danes se Vida predstavlja tudi kot avtorica pravkar izdane knjige in delovnega zvezka v enem – 100 dni za boljšo mene, ki je izšla pri Mladinski knjigi. V knjigo je preslikala svoj 100-dnevni izziv, s katerim je najprej prek svojega Instagrama sebe in s tem tudi svoje sledilce popeljala na potovanje do odkrivanja boljšega počutja, pri čemer je zasledovala pravilo majhnih in drobnih dejanj, ki jih naredi prav vsak dan. Z nakupom njene knjige se ji na tej poti lahko pridružiš tudi ti in Vidino knjigo zapišeš v svoji različici.

Današnja epizoda je odlična za vse, ki iščete svojo pot, imate občutek, da ste prepuščeni sami sebi in da se le vam dogajajo težki življenjski izzivi. Kako krmilo svojega življenja skozi majhna dejanja, s katerimi postavljaš trdne in zdrave temelje, vzeti v svoje roke, pa skozi Vidino izpoved in … tudi knjigo, ki po novem tudi meni dela družbo vsako jutro.

Vido lahko podpreš z nakupov knjige 100 dni za boljšo mene v spletni trgovini Mladinske knjige.

Vido lahko spremljaš tudi na Instagramu in spletni strani.

Fotografija: Greta Ajutyte

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Adrijana Dimec - kako iz osebne zgradiš navdihujočo blagovno znamko

NEXT

Dr. Veronika Testen - vse, kar moramo vedeti o HPV

LEAVE A COMMENT

0