Meta Kač – kako najti pogum za spremembo kariere in kako odločitev povezati s svojimi življenjskimi vrednotami

V 80. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Meto Kač – podjetnico in COO v podjetju Flower and Spice, slovensko-nizozemski zgodbi, ki razvija izdelke naravne kozmetike. Z Meto se v tej epizodi pogovarjava o tem, kako je v najbolj turbolentnem letu sprejeti tako pomembne odločitve kot je sprememba službe in skok v podjetništvo, s kakšnimi strahovi se je Meta srečala v času sprejemanja odločitve in kako je z njimi upravljala. Dotaknili sva se tudi načinov, kako je utišala notranjega kritika, sindrom vsiljivca in zaupala svojemu zakaj-u, ki jo je vodil do novega izziva, ki je povezan in prepleten z njenimi vrednotami v trajnostnih pristopih dela in življenja.

Meta Kač

V tej epizodi sva omenili:

Prvi pogovor z Meto in 31. epizodo lahko poslušaš tukaj.

AEQ vadba, pogovor z Alešem Ernstom

Zavod Viden, ki ga je soustanovila Špela Mihelin, sogovornica v 62. epizodi tega podcasta, ki jo lahko poslušaš tukaj.

V 30. epizodi sem govorila o omejitvenih prepričanjih, epizodo lahko poslušaš tukaj.

O sindromu vsiljivca lahko več slišiš tukaj.

Meto lahko spremljaš prek Instagrama in LinkeIna.

Izdelke in zgodbo Flower and Spice lahko spoznaš in kupiš tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kako v svoj vsakdan vpeljati skrb zase in 7 mojih najljubših praks

NEXT

Kako ustaviš odlašanje, postaviš prioritete in postaneš produktivna

LEAVE A COMMENT

0