Kako sestaviš svojo jutranjo rutino, ki bo delovala zate?

V 86. epizodi podcasta Lovim ravnotežje bova govorili o jutranji rutini. Pravilno in pametno sestavljena jutranja rutina lahko pusti velik in pomemben pečat v tvojem vsakodnevnem življenju. Njeno delovanje tako opaziš skozi povišan nivo energije, boljšo produktivnost in osredotočenost na delo, lažje sprejemanje odločitev in učinkovitejše soočanje s težavami in odnosi. In nenazadnje je jutranja rutina tudi ena od ključnih spremenljivk za uspešnejše lovljenje vsakodnevnega življenjskega ravnotežja, o čemer tukaj veliko govorimo.
V tej epizodi bova preverili kaj sploh je jutranja rutina, kaj je zdrava jutranja rutina, zakaj je pomembna tudi zate, kako v jutru najdeš čas zase in svojo jutranjo rutino, kako postaviš jutranjo rutino, da bo delovala zate in kako je začneš graditit. Na koncu ti bom predstavila še mojo novo jutranjo rutino.

Želiš sestaviti svojo jutranjo rutino, ki bo resnično delovala zate?

Zate sem pripravila vodič in delovni zvezek “Sestavi svojo jutranjo rutino” vključuje celovit sistem za postavljanje tvoje jutranje rutine, ki ti bo pomaga, da v vsak dan vstopiš z obilico energije, zagona in mirnosti. Vodič vključuje tudi tri fine recepte za zajtrk in predloga, katere aktivnosti lahko vključiš v svoja jutra, če imaš na voljo manj ali več časa. Samo do nedelje, 16. 5. 2021, lahko digitalni vodič z vajami za sestavljanje svoje jutranje rutine ujameš z vključenim 20% popustom. Svoj izvod lahko ujameš TUKAJ.

Eden najbolj učinkovitih načinov lovljenja življenjskega ravnotežja se skriva prav v tem, kako začneš svoje jutro. Dobra jutranja rutina ti bo pomagala pri ohranjanju notranje osredotočenosti in posledično pri dvigu tvoje produktivnosti ter postavljanju mej med delom in zasebnim življenjem. Zadnji del je še posebej pomemben za vse, ki delamo od doma.  

Jutranja rutina je preprosto seznam ključnih rutin in navad, ki jih izvajaš zjutraj in s katerimi začneš vsak dan v svojem najljubšem ritmu ter se z njimi pripraviš na nov, uspešen dan. Med jutranje rutine in navade, ki tvorijo tvojo jutranjo rutino, lahko zapišeš prav vse, kar ti dnevno polepša jutro, ne glede na to, kako avtomatizirano to počneš.

Čeprav si vsak od nas želi, da bi bil vsak dan drugačen, je cikel ponavljanja enakih dejanj iz dneva v dan pogost in pogosto nujen. Predstavlja način, kako lahko določene nam drage opravke, ki nas napolnijo z energijo, uredimo v smiseln sistem, ki ga bomo s časom opravljali lahkotno, skorajda brez pretiranega premisleka.

Celoviti vodič ti bo pomagal oblikovati tvojo edinstveno rutino, ob koncu pa z odgovarjanjem na vprašanja najdeš najbolj optimalen načrt za tvoja nova jutra. Vodič vključuje tudi tri fine recepte za zajtrk in predloga, kaj lahko vključiš v svoja jutra, če imaš na voljo manj ali več časa. 

Vodič vključuje:
– razlago razlik med močjo volje, motivacijo, rutino in navado;
– odgovor na vprašanje, kaj je zdrava jutranja rutina, ki deluje zate;
– odgovor na vprašanje, zakaj je rutina pomemben del tvojega dneva;
– odgovor na vprašanje, kako poiskati trenutke zase in svoje rutine;
– 7 ključnih stebrov aktivnosti, ki lahko sestavljajo tvojo rutino. Vsakemu stebru sem dodala konkretne predloge, ki ti bodo v pomoč.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Miha Rekar - o knjigah, ki jih rada prebirava in jih priporočava tudi tebi

NEXT

Maja Gaspari - o odnosu med sestrama, starševstvu, mentalnem zdravju in izzivih v življenju

LEAVE A COMMENT

0