Jaka Kladnik – kako z agilnim razmišljanjem upravljaš svoje življenje in delo

V 90. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim mojega prijatelja Jako Kladnika – strokovnjaka za agilni mindest in digitalni marketing. Jaka je še eden od tistih moških, ki po svetu hodi z odprtim srcem, očmi in mislimi. V tej epizodi govoriva o njegovi poti samoodkrivanja in samosprejemanja, kako skozi številne navade in rutine bdi in upravlja tesnobo in, v preteklosti tudi, panične napade, pa o njegovem poslovnem življenju, v katerem se je osredotočil na odkrivanje agilnega razmišljanja, ki je v zadnjem času postala njegova rdeča nit.

Jako lahko spremljaš na Instagramu in LinkedInu.

V tej epizodi sva omenila še podcasta Aidea in Huberman.

Jaka je priporočal tudi knjige Tribe, Everybody matters in Corporate rebels.

Jaka bo v juniju in juliju organiziral tudi predavanji agilnega razmišljanja. Prijaviš se lahko TUKAJ.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kako postavljati meje, osvojiti besedo ne in se osredotočiti nase?

NEXT

Kaja Strniša (BRST psihologija) - kako je skozi izkušnje s tesnobo in izgorelostjo našla smisel in ravnotežje

LEAVE A COMMENT

0