Kaja Strniša (BRST psihologija) – kako je skozi izkušnje s tesnobo in izgorelostjo našla smisel in ravnotežje

V 91. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Kajo Strniša, krasno mlado žensko, ki je na svoji poti lovljenja življenjskega ravnotežja premagovala tesnobo, panične napade in izgorelost ter v tem našla navdih, strast in življenjski smisel. Danes skupaj s svojo mamo Branko, psihoterapevtko in terapevtko medicinske hipnoze, stoji za BRST psihologijo, ki tudi na družbenih omrežjih objavlja pomembne informacije s področja duševnega zdravja.
V tej epizodi govoriva o mentalnem zdravju, izkušnjah in spoznanjih, do katerih sva prišli skozi najine poti samospoznavanja in samosprejemanja, pa načine, ki nama pomagajo upravljati s čustvi in tesnobo.

Kajo lahko spremljaš na Instagramu.

BRST psihologijo lahko spremljaš na Instagramu, YouTube in prek njihove spletne strani, kjer lahko najdeš tudi krasne e-knjige in spletni tečaj, ki sca ga omenili v pogovoru.

V tej epizodi sva omenila še podcaste Aidea, InBed Klare Leben, Na svoji strani Ajde Rotar Urankar, Tima Ferrissa. Richa Rolla, Brene Brown in Glennon Doyle ter psihološke podcaste The Psychology Podcast in The fit mind.

V 49. epizodi tega podcasta lahko slišiš tudi mojo zgodbo in pot mentalnega zdravja. Poslušaš jo lahko TUKAJ.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Jaka Kladnik - kako z agilnim razmišljanjem upravljaš svoje življenje in delo

NEXT

Gruša Zorn - pogovor s stilistko hrane o strasteh, hrani, življenju in prijateljstvu

LEAVE A COMMENT

0