Gruša Zorn – pogovor s stilistko hrane o strasteh, hrani, življenju in prijateljstvu

V 92. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim eno od mojih najboljših prijateljic, ki ima (po mojem skromnem mnenju) tudi najboljši poklic na svetu. Gruša Zorn je namreč ena od najbolj priznanih stilistk hrane v tem delu sveta. Je tudi lastnica krasnega foto in kulinaričnega studia Rashushka v Ljubljani, kjer se odvijajo snemanja in družabni dogodki. Zaradi Gruše se je moj pogled na hrano, prijateljstvo in življenje na splošno precej spremenil. Včasih v življenje stopijo ljudje, ki preprosto spontano in skorajda nevidno pritiskajo na gumbe krasnih sprememb. In prav zaradi tega in nešteto drugih razlogov bom Gruši vedno neskončno hvaležna.

Grušo lahko spremljaš na Instagramu in prek njene spletne strani, kjer si lahko ogledaš tudi njen studio Rasushka.

V tej epizodi sva omenili 87. epizodo podcasta, v kateri sem gostila mojo sestrico Majo, in epizodo 47., v kateri sem gostila lastnici krasne podjetniške zgodbe La Popsi, Karmen in Nežo.

Gruša je v epizodi omenila serijo Call my agent, ki jo lahko gledaš na Netflixu.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kaja Strniša (BRST psihologija) - kako je skozi izkušnje s tesnobo in izgorelostjo našla smisel in ravnotežje

NEXT

Pogovor s slovenskimi podjetnicami in podjetniki o izzivih in priložnostih

LEAVE A COMMENT

0