Kako skrbeti zase, ko se počutimo slabo?

V 95. epizodi podcasta Lovim ravnotežje govorim o idejah, s katerimi v trenutkih, ko se ne počutim najbolje, še posebno pozornost usmerjam na skrbi zase.

V današnji epizodi sem omenila krasno rutino pisanja dnevnika, ki ti lahko pomaga tudi pri razvijanju skrbi zase..

Pisanje dnevnika je odličen način samospoznavanja in upravljanja čustev. Ko ga enkrat usvojiš, v sebi najdeš najboljšega terapevta.

Zate sem pripravila tudi e-vodič in delovni zvezek “Kako s pisanjem dnevnika spoznavaš sebe?” vključuje vpogled v to krasno rutino, ki ima močan vpliv na naše mentalno zdravje, grajenje samopodobe in upravljanje naših čustev. Vodič vključuje predstavitev vseh ključnih tehnik pisanja dnevnika (od morning pages do bullet journaling), na koncu pa sem dodala še  konkretne vaje za vse, ki se s to rutino srečujete prvič, in 30-dnevni izziv. Vodič lahko ujameš in kupiš TUKAJ. Vodič lahko ujameš s trenutnim popustom!

Omenila sem tudi jutranjo rutino, ki se jo bom tudi sama lotila in jo na novo postavila v anslednjih tednih. Pri tem si bom pomagala z Vodičem za postavljanje jutranje rutine, ki ga lahko kupiš TUKAJ (in ujameš popust!).

V epizodi sem omenila mojo najljubšo matcho, ki jo kupim pri Preprosto matcha. Pa kolagen, ki ga dobim pri Novelius Medical.

Omenila sem dva pilinga (Lotus in Volcano) iz Pelia Organic, ki sta moje najljubše razvajanje kože in telesa. Oba lahko kupiš TUKAJ. Iva, ustanoviteljica te krasne slovenske podjetniške zgodbe, je bila gostja 63. epizode tega podcasta, ki jo lahko poslušaš TUKAJ.

Omenila sem še novo rutino, s katero se spoznavam v teh dneh, vključuje pa pripomoček, ki mu rečemo gua sha. Dobila sem jo od Nataše Godler, ki vodi krasen studio NatashaSPACE v Ljubljani. Svojo gua sho lahko ujameš TUKAJ, če pa skočiš še SEM, pa lahko poslušaš najin pogovor o tem, kako lahko skrbimo za kožo in kaj je pri tem pomembno.

V 94. epizodi sem gostila ustanoviteljico znamke naravne kozmetike Flower and spice, Karmen Novak. Svoj obraz že nekaj časa razvajam z njihovim pilingom, zdaj pa sem se pobližje spoznala še z masko za obraz. Čudovito!

Palo santo kupujem pri Mojci, ki je bila gostja 65. epizode podcasta. Mojca za petek, 23. 7. 2021, v Ljubljani organizira tudi dogdek, na katerem boš lahko od blizu spoznala svet kadil in kristalov, ki jih predstavlja njena znamka Your Soul Time. Več o dogodku najdeš TUKAJ.

V današnji epizodi sem omenila še:

49. epizodo, v kateri sem govorila omoji poti mentalnega zdravja. Poslušaš jo lahko tukaj.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Karmen Novak - pogovor z lastnico znamke Flower and spice o razvijanju blagovne znamke za globalni trg

NEXT

Odgovori na vaša vprašanja

LEAVE A COMMENT

0