Odgovori na vaša vprašanja

V 96. epizodi podcasta Lovim ravnotežje odgovarjam na vaša vprašanja – od nasveta, kako začeti s svojo podjetniško potjo, koliko ur tedensko namenim delu pa vse do tega, kako bi spremenila instagram profil našega predsednika.

96. epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že osem let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

En Freshy na dan odžene žejo stran

Poletje kar kliče po osvežitvah in te prihajajo v številnih oblikah. Malinca je v teh dneh predstavila 100% naravno in osvežilno mešanico Freshy mango, ki vsebuje mango in eritritol, sladilo brez kalorij. Nov napitek vsebuje samo dve sestavini in 4 kalorije na kozarec napitka, je brez sladkorja in umetnih sladil, brez dodanih arom in ostalih dodatkov. Napitek, ki prihaja v prahu, enostavno zamešaš z vodo ali pa ga dodaš svojemu najljubšemu koktejlu, smutiju, čaju, limonadi … gin tonicu. Napitek je primeren tudi za otroke.

Še nekaj zanimivosti. Si vedela, da je mango poznan kot kralj sadežev? Mango je v sorodu s pistacijami, pod njegovimi drevesnimi vejami pa naj bi meditiral Buda. V Indiji mango velja za simbol ljubezni, podarjena košara manga pa pomeni prijateljstvo.

Malincin Freshy mango lahko dobiš TUKAJ. Ob zaključku nakupa uporabi kodo RAVNOTEZJE10 za 10% popust na svoj nakup.

Vodič za pisanje dnevnika

V današnji epizodi sem omenila krasno rutino pisanja dnevnika. Pisanje dnevnika je odličen način samospoznavanja in upravljanja čustev. Ko ga enkrat usvojiš, v sebi najdeš najboljšega terapevta.

Zate sem pripravila tudi e-vodič in delovni zvezek “Kako s pisanjem dnevnika spoznavaš sebe?” vključuje vpogled v to krasno rutino, ki ima močan vpliv na naše mentalno zdravje, grajenje samopodobe in upravljanje naših čustev. Vodič vključuje predstavitev vseh ključnih tehnik pisanja dnevnika (od morning pages do bullet journaling), na koncu pa sem dodala še  konkretne vaje za vse, ki se s to rutino srečujete prvič, in 30-dnevni izziv. Vodič lahko ujameš in kupiš TUKAJ. Če pohitiš, boš ujela tudi 20% popust, ki je že vključen v ceno.

V epizodi sem govorila o pomenu iskanja tvojega poslanstva. Pri tem ti lahko pomaga delovni zvezek “Kako najdeš svoj zakaj?”, ki sem ga pripravila prav zate. V tej epizodi sem omenila, da mi prav vaje iz tega zvezka pomagajo v teh dneh pri “fine tuningu” mojega poslanstva. Zvezek lahko ujameš TUKAJ.

pripravila sem tudi paket postavljanja temeljev, ki vključuje dva delovna zvezka: “Kako najdeš svoj zakaj?” in “Kako presežeš omejitvena prepričanja?“. Paket vsebuje 25% popust, zraven pa dobiš še BONUS Zbriko 13 knjig, ki jih moraš prebrati. Paket ujameš TUKAJ.

V današnji epizodi sem omenila še:

Niz šestih epizod o produktivnosti, ki jih najdeš in poslušaš tukaj.

49. epizodo, v kateri sem govorila o moji poti mentalnega zdravja. Poslušaš jo lahko tukaj.

96. epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju s podjetjem Malinca, ki že osem let svojo blagovno znamko ekološke prehrane in naravne kozmetike uspešno nadgrajuje tudi s kakovostnimi in naravnimi prehranskimi dopolnili.

Kadarkoli mi lahko svoj predlog prihodnjih sogovornic in sogovornikov, ideje ali vprašanja pošlješ na hello@ninagaspari.com ali na zasebno sporočilo prek Instagrama. Ko boš poslušala podcast Lovim ravnotežje, lahko narediš tudi print screen in ga deliš s svojimi sledilci na Instagramu. Ob tem me nujno označi, da te vidim in delim tvojo objavo naprej. Vesela bom tudi, če se boš prijavila na podcast (to enostavno narediš s klikom na SUBSCRIBE na tvoji aplikaciji, prek katere poslušaš podcaste), oddaš lahko tudi oceno in mnenje, s tem pa boš pomagala, da ta podcast sliši še več žensk.

Zate pripravljam tudi krasen e-novičnik, v katerega vpletam podjetniške in lifestyle vsebine, ki so na voljo le naročnicam novičk. V vsako sporočilo vključim res fine, zanimive, uporabne in navdihujoče vsebine, sem in tja tudi kakšno brezplačno e-knjižico. Spodaj ob prijavi lahko izbereš, katera tema (podjetništvo ali lifestyle) te najbolj zanima in od mene boš dobila vsebine, ki so z izbrano temo povezane. Seveda se lahko odločiš tudi za obe temi. 

Takoj po potrditvi prijave na e-novičke bo v tvoj e-nabiralnik priletela pozdravna e-knjižica, nekaj dni kasneje pa sledi še nekaj finih knjižic, ki ti bodo gotovo prišle prav. Fino, kajne? Vesela sem tvoje družbe in zaupanja.

PREV

Kako skrbeti zase, ko se počutimo slabo?

NEXT

Kaj vpliva na tvoje življenjsko ravnotežje in 4 triki, s katerimi ga loviš

LEAVE A COMMENT

0