Title Image

O meni

Lovim ravnotežje. 

Moje ime je Nina. Sem samostojna podjetnica, ki že desetletje hodi po podjetniški poti, učiteljica joge, voditeljica priljubljenega tedenskega podcasta Lovim ravnotežje in strastna zagovornica … hja, lovljenja ravnotežja med delom in prostim časom.

Moja največja strast je, da sedanjim in bodočim podjetnicam (in podjetjem) pomagam graditi medijsko odmevne in uspešne zgodbe. S prek 15-letno potjo dela v slovenskem medijskem prostoru svoje znanje in izkušnje prepletam v pripravo učinkovitega strateškega nastopa, v katerega sem dodala tudi izobraževanje. Verjamem namreč, da prav vsako podjetje, ne glede na velikost, potrebuje znanje na področju komunikacije z mediji in novinarji, ob enem pa mora znati svojevrsten odtis puščati tudi v okolju družbenih omrežij.

STORITVE

Za podjetja, samostojne podjetnice in vplivnice postavljam učinkovite in medijsko odmevne zgodbe, vodim izobraževanja na področju odnosov z mediji in nastopa na družbenih omrežjih ter pomagam pri grajenju blagovnih in osebni znamk. Če te zanima delo z menoj, se mi oglasi prek kontaktnega obrazca pod rubriko Kontakt.

VEČ O STORITVAH
PODCAST

Vsak petek te na tvoji najljubši podcast aplikaciji čaka sveža epizoda podcasta Lovim ravnotežje, v katerem delim svoje več kot 15-letne izkušnje dela v marketingu in odnosih z javnostmi, samostojnemu podjetništvu in seveda lovljenju ravnotežja v življenju. Občasno se mi pridružijo tudi zanimivi sogovorniki.

VEČ O PODCASTU

ZASEBNO

1978

sredi novembra v Kranju dva študenta postaneta moja starša   

1985

se rodi moja krasna sestra Maja (ime ji izberem jaz in ja, inspiracija je bila čebelica Maja) 

1990

se z družino iz Ljubljane preselimo na slovensko obalo 

1997

začnem s študijem komunikologije na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani 

2003

prvič obiščem London. Takrat seveda še ne vem, da bom nekoč v tem mestu živela 

2004

za slabe tri mesece se poslovim od domačih in odpotujem. Pot me prek New Yorka vodi v Avstralijo, kjer preživim krasno poletje 

2005

z zagovorom diplome se zaključijo moja študentska leta. Kasneje se na mojo fakulteto vrnem v vlogi gostujoče predavateljice.  

2007

to leto zaključim z novimi štampiljkami v potnem listu – obkljukam Barcelono, Maroko, Kubo, Istanbul in New York 

2015

je prelomno leto. Po šestih letih si “dovolim” vzeti več kot nekajdnevni oddih in za en mesec odpotujem na Bali. V čarobnem Ubudu spet odkrijem jogo in si obljubim, da ob vrnitvi domov nadgradim svoje jogijsko znanje. 

2016

vpišem se na tečaj za učiteljico joge in v štirih mesecih pridobim mednarodni certifikat. V začetku avgusta v ljubljanskem parku Tivoli organiziram svojo prvo pravo joga uro, na katero pride 93 ljudi. Od septembra 2016 pa vse do danes v krasnem No stress centru dvakrat na teden vodim najbolj zabavne ure joge v mestu.  

2017

spet odpotujem na Bali, tokrat s seboj vzamem mami.  

2018

pridobim novo mednarodno licenco za poučevanje zabavne aerial joge.

2018

postanem teta najlepšemu fantku na svetu, ki nosi najbolj krasno ime – Brest.  

2019

četrto leto zapored organiziram brezplačno jogo v ljubljanskem parku Tivoli. V petih večerih se je udeleži prek 800 ljudi.  

2020

peto leto zapored organiziram brezplačno jogo v Ljubljani. Prvič v sodelovanju in s podporo Mestne občine Ljubljana, ki nam je v tem poletju omogočila izvajanje joge na krasni ljubljanski Špici.  

 

KARIERA

2000

začnem s pisanjem člankov za rubriko Trženje in mediji na Časniku Finance.

2005

v začetku leta se kot marketinška asistentka zaposlim v podjetju VOLJATEL. Po treh mesecih prevzamem vlogo predstavnice za odnose z mediji.

2006

po prodaji podjetja, ki se preimenuje v TUŠ TELEKOM, postanem vodja oddelka za odnose z javnostmi. V tem času bdim nad predstavitvijo novega mobilnega operaterja Tušmobil.

2008

zapustim prvo službo in se v vlogi direktorice za prodajo in marketing pridružim ekipi na IEDC – Bled School of Management. Tam ostanem pol leta. 

2008

oktobra se z dvema potovalkama in enosmerno karto preselim v London. Prve mesece svetovne finančne krize preživim v tem krasnem mestu. Zaposlim se v založniški hiši, ob večerih pa delam še v restavraciji na koncu moje ulice.  

2009

ob vrnitvi iz Londona se zaposlim v agenciji Pristop kot svetovalka za odnose z javnostmi. Med svoje naročnike štejem Telekom Slovenije, takratni Mobitel, NLB Vito, Fructal, Johnson&Johnson, Logitech in GlaxoSmithKline. 

2009

začnem skupaj z ekipo iz New Yorka in Fructalom razvijati edinstveno vodko iz ajde, ki jo pod znamko SLOVENIA VODKA podpreta tudi baletnik in igralec Mikhail Baryshnikov ter igralec Bill Murray. 

2010

po dobrem letu zapustim agencijsko delo in se kot predstavnica za odnose z mediji zaposlim v medijski hiši Pro plus.  

2011

konec februarja pod imenom PROVOKATIV odprem svoje podjetje. Na samostojno pot vstopim brez naročnikov a z veliko željo po tem, da začnem ustvarjati svojo zgodbo. 

2013

pomladna predstavitev projekta SLOVENIA VODKA v New Yorku in jesenska predstavitev v Ljubljani.  

2014

prevzamem vlogo predstavnice za odnose z mediji za projekt ODPRTA KUHNA. 

2018

po sedmih letih se poslovim od imena PROVOKATIV in svojo pot nadaljujem pod svojim imenom.  

2019

začnem z oddajanjem podcasta Lovim ravnotežje, ki v prvih dneh postane eden od najbolj poslušanih podcastov pri nas.

2020

objavim spletno trgovino, v kateri so vsebine za mlade in bodoče podjetnice ter sodobne ženske, ki lovijo ravnotežje med delom in življenjem.

0