fbpx
Title Image

O meni

Lovim ravnotežje. 

Zadnja leta se počutim kot cirkusantka. Moje življenje se vrti okoli vodenja podjetja, poučevanja joge in hedonističnega razvajanja v prostem času.  

Pred petnajstimi leti me je pot nepričakovano pripeljala do dela piarovke. Od takrat je moje življenje povezano z mediji in prepleteno z ustvarjanjem zanimivih zgodb, ki jih oblikujem za svoje naročnike.  

Zadnja leta se aktivneje ukvarjam tudi z jogo. V zadnjih treh letih sem za poučevanje joge opravila in pridobila dva mednarodna certifikata – 300 urni hatha joga certifikat in licenco za poučevanje zabavne aerial joge. S prihodom joge sem svoje življenje postavila na glavo. Dobesedno. Umirjenost je nadomestila stres in anksioznost, smeh je zamenjal strah pred neuspehom. Nenehno sem na preži za odkrivanjem najboljših načinov iskanja pravega ravnotežja med trdim delom in neskončnim uživanjem. In verjamem da vsak lahko najde svoje ravnotežje.  

Tukaj bom pisala o svojih načinih sproščanja, uživanja in vam ponudila vpogled v moj vsakdan, v katerem se bo gotovo našel tudi vsak bralec. 

Nina Gaspari
STORITVE

Načrtujem učinkovite medijske strategije in kreativno grajenje skupnosti za vašo blagovno znamko. S pravilno zastavljenim načrtom medijskega in digitalnega nastopa bosta vaš izdelek ali storitev stopila iz množice in zasijala v vsem svojem čaru.

VEČ O STORITVAH
PODCAST

Dobrodošla na podcastu Lovim ravnotežje, kjer odgovarjam na vprašanja povezana s podjetništvom in življenjem.

VEČ O PODCASTU

ZASEBNO

1978

sredi novembra v Kranju dva študenta postaneta moja starša   

1985

se rodi moja krasna sestra Maja (ime ji izberem jaz in ja, inspiracija je bila čebelica Maja) 

1990

se z družino iz Ljubljane preselimo na slovensko obalo 

1997

začnem s študijem komunikologije na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani 

2003

prvič obiščem London. Takrat seveda še ne vem, da bom nekoč v tem mestu živela 

2004

za slabe tri mesece se poslovim od domačih in odpotujem. Pot me prek New Yorka vodi v Avstralijo, kjer preživim krasno poletje 

2005

z zagovorom diplome se zaključijo moja študentska leta. Kasneje se na mojo fakulteto vrnem v vlogi gostujoče predavateljice.  

2007

to leto zaključim z novimi štampiljkami v potnem listu – obkljukam Barcelono, Maroko, Kubo, Istanbul in New York 

2015

je prelomno leto. Po šestih letih si “dovolim” vzeti več kot nekajdnevni oddih in za en mesec odpotujem na Bali. V čarobnem Ubudu spet odkrijem jogo in si obljubim, da ob vrnitvi domov nadgradim svoje jogijsko znanje. 

2016

vpišem se na tečaj za učiteljico joge in v štirih mesecih pridobim mednarodni certifikat. V začetku avgusta v ljubljanskem parku Tivoli organiziram svojo prvo pravo joga uro, na katero pride 93 ljudi. Od septembra 2016 pa vse do danes v krasnem No stress centru dvakrat na teden vodim najbolj zabavne ure joge v mestu.  

2017

spet odpotujem na Bali, tokrat s seboj vzamem mami.  

2018

pridobim novo mednarodno licenco za poučevanje zabavne aerial joge.

2018

postanem teta najlepšemu fantku na svetu, ki nosi najbolj krasno ime.  

2019

četrto leto zapored organiziram brezplačno jogo v ljubljanskem parku Tivoli. V petih večerih se je udeleži prek 800 ljudi.  

 

KARIERA

2000

začnem s pisanjem člankov za rubriko Trženje in mediji na Časniku Finance.

2005

v začetku leta se kot marketinška asistentka zaposlim v podjetju VOLJATEL. Po treh mesecih prevzamem vlogo predstavnice za odnose z mediji.

2006

po prodaji podjetja, ki se preimenuje v TUŠ TELEKOM, postanem vodja oddelka za odnose z javnostmi. V tem času bdim nad predstavitvijo novega mobilnega operaterja Tušmobil.

2008

zapustim prvo službo in se v vlogi direktorice za prodajo in marketing pridružim ekipi na IEDC – Bled School of Management. Tam ostanem pol leta. 

2008

oktobra se z dvema potovalkama in enosmerno karto preselim v London. Prve mesece svetovne finančne krize preživim v tem krasnem mestu. Zaposlim se v založniški hiši, ob večerih pa delam še v restavraciji na koncu moje ulice.  

2009

ob vrnitvi iz Londona se zaposlim v agenciji Pristop kot svetovalka za odnose z javnostmi. Med svoje naročnike štejem Telekom Slovenije, takratni Mobitel, NLB Vito, Fructal, Johnson&Johnson, Logitech in GlaxoSmithKline. 

2009

začnem skupaj z ekipo iz New Yorka in Fructalom razvijati edinstveno vodko iz ajde, ki jo pod znamko SLOVENIA VODKA podpreta tudi baletnik in igralec Mikhail Baryshnikov ter igralec Bill Murray. 

2010

po dobrem letu zapustim agencijsko delo in se kot predstavnica za odnose z mediji zaposlim v medijski hiši Pro plus.  

2011

konec februarja pod imenom PROVOKATIV odprem svoje podjetje. Na samostojno pot vstopim brez naročnikov a z veliko željo po tem, da začnem ustvarjati svojo zgodbo. 

2013

pomladna predstavitev projekta SLOVENIA VODKA v New Yorku in jesenska predstavitev v Ljubljani.  

2014

prevzamem vlogo predstavnice za odnose z mediji za projekt ODPRTA KUHNA. 

2018

po sedmih letih se poslovim od imena PROVOKATIV in svojo pot nadaljujem pod svojim imenom.  

2019

začnem z oddajanjem podcasta Lovim ravnotežje, ki v prvih dneh postane eden od najbolj poslušanih podcastov pri nas..