Title Image

Storitve

Interno izobraževanje v obliki delavnic

Sklop delavnic, v katerih prepletamo vsa znanja, ki so potrebna za učinkovit medijski nastop v digitalnem svetu, je primeren za mala, mikro in start up podjetja, ki nimajo oddelka za odnose z javnostmi. Skozi delavnice se ključni ljudje v podjetju spoznajo s prepoznavanjem in oblikovanjem medijsko zanimivih zgodb v svojem podjetju, delovanjem medijev in novinarjev ter načini, kako jim učinkovito ponuditi svojo zgodbo in s tem doseči medijsko objavo. Poseben poudarek je na delavnicah namenjen tudi uporabi družbenih omrežij, sodelovanju z digitalnimi vplivneži in vprašanjem, kako aktivnosti na družbenih omrežjih uporabljati za grajenje skupnosti potencialnih naročnikov, kupcev ali strank in kako lahko družbena omrežja postanejo dodaten kanal komuniciranja z novinarji. Delavnice vključujejo postavitev vseh potrebnih orodij za učinkovito delo.

PREBERI VEČ
Ustvarjanje vsebin za blagovne znamke in podjetja

Po skoraj dveh desetletjih dela na področju marketinga in odnosov z mediji vem, kako pomembne so zgodbe, ki jih oblikujemo za naše obstoječe in morebitne kupce, stranke ali naročnike. V sklopu moje življenjske filozofije Lovim ravnotežje bdim nad vsebinami, ki so namenjene sodobnim ženskam ter mladim in bodočim podjetnicam. Za svojo skupnost pripravljam epizode najbolj poslušanega podjetniškega podcasta pri nas – Lovim ravnotežje, blog zapise, objave na družbenih omrežjih in e-novičnik. Vedno sem na preži za novimi in privlačnimi partnerstvi z blagovnimi znamkami in podjetji, ki z navdihujočimi in motivacijskimi sporočili nagovarjajo mojo skupnost.

PREBERI VEČ
Celostna strategija odnosov z mediji

Dobro načrtovanje je ključ do uspešnih in odmevnih medijskih objav tvojega podjetja. S postavitvijo medijske strategije napišemo okvir učinkovite predstavitve tvojega izdelka, storitve ali podjetja v medijih in v digitalnem okolju. Vsaka strategija natančno določa in opredeljuje vse potrebne aktivnosti, vsebine in dokumente, ki so potrebni za hitro pripravo zgodb, s katerimi bomo lovili pozornost novinarja. Strategija vključuje postavitev ključnih ciljev in sporočil, razdelavo ciljnih skupin in vseh aktivnosti v določenem časovnem obdobju, konkreten pregled umeščanja zgodb podjetja v slovenski medijski prostor, časovnico, odkljuknico in pripravo vseh potrebnih dokumentov za učinkovito delo. Storitev vključuje tudi predhodni enourni spoznavni sestanek, na katerem se opredeli vse potrebne iztočnice za kasnejšo pripravo strategije odnosov z mediji.

PREBERI VEČ
Poslovno svetovanje in mentorstvo

V več kot petnajstih letih dela na področju odnosov z mediji in desetletju hoje po samostojni podjetniški poti sem prišla do spoznanja, da se v deljenju znanja in izkušenj skriva pomembna družbeno odgovorna točka. Vesela sem, da zagnanim podjetnicam in lastnicam blagovnih znamk pomagam oblikovati uspešne podjetniške zgodbe, ki se krepijo tako prek uporabe in sodelovanja s tradicionalnimi mediji kot prek učinkovite uporabe digitalnih orodij, kot sta spletna stran in nastop na družbenih omrežjih. Če potrebuješ pomoč pri razvoju svoje blagovne znamke (osebne ali za izdelek / storitev) ali podporo na svoji podjetniški poti, ti z veseljem pomagam.

PREBERI VEČ

ŽELIŠ SODELOVATI?

Svoje povpraševanje mi lahko pošlješ prek desnega obrazca.

Ljubljana, Slovenija

hello@ninagaspari.com

    Dovoljujem uporabo svojega elektronskega naslova z namenom prejema odgovora na zgornje sporočilo.

    Elektronski naslov, ki ga navedete na tem obrazcu, se bo uporabil za povratni stik z vami. Vaši podatki se ne bodo uporabili v nobene druge namene in se ne bodo hranili dolgoročno. S klikom spodaj se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali v skladu s temi pogoji.

    0