fbpx
Title Image

Storitve

Strateško medijsko svetovanje
Strateško medijsko svetovanje

Strateška medijska strategija je sestavni del dobre predstavitve vašega izdelka, storitve ali podjetja na trgu. Za vašo blagovno znamko pripravimo edinstvene in prilagojene celostne komunikacijske strategije, s katerimi se boste učinkovito predstavili v najširšem medijskem prostoru, prek katerega bodo sporočila prišla do vaših kupcev in uporabnikov.

Odnosi z mediji
Odnosi z mediji

Našim naročnikom smo na voljo za kratko- in dolgoročne izvedbene aktivnosti, od tradicionalnih oblik (priprave medijskih adrem, sporočil za medije in ostalih celovitih vsebin za učinkovit nastop v medijskem prostoru, dnevnega spremljanja odzivov v okolju) pa vse do sodobnejših orodij, v katere po potrebi ali želji naročnika vpletamo tudi odnose z digitalnimi vplivneži in ambasadorji blagovnih znamk.

Družbena omrežja
Družbena omrežja

Kako z namenom uporabljati družbena omrežja ter sledilce skozi konsistentno vsebinsko in vizualno komunikacijo voditi do nakupa in naročila? Za vas pripravimo konkretne delavnice, skozi katere bomo vas in vašo ekipo naučili strateškega in kreativnega ustvarjanja vaše pojavnosti, s katerimi boste izstopali v digitalnem okolju in dosegali poslovne cilje.

Svetovanje pri razvoju blagovnih znamk
Svetovanje pri razvoju blagovnih znamk

S širokim znanjem in izkušnjami novim blagovnim znamkam in start-upom pomagamo pri razvoju temeljev in konceptov. Svetujemo pri iskanju partnerjev, sodelujočih na projektu in ostalih potrebnih virih. Nenazadnje svetujemo pri izvedbi - prenosu izdelka ali storitve na trg ter nadaljnjem razvoju aktivnosti, potrebnih za uspešen nastop na trgu.

Organizacija dogodkov
Organizacija dogodkov

Verjamemo v moč uporabniške izkušnje, ki je vselej postavljena v središče naših konceptov medijskih dogodkov in dogodkov za digitalne vplivneže. Vašo zgodbo vključimo v kreativno zasnovo, izbiro kraja in časa dogodka ter v vse potrebne materiale za učinkovito pripravo in izvedbo edinstvenega formata dogodka.

Trening javnega nastopanja
Trening javnega nastopanja

Naročnikom svetujemo, kako svojo zgodbo in predstavitev izdelka ali storitve predstavite jasno, udarno in zapomljivo. Seznanimo vas z osnovnimi medijskimi ``pravili``, nasveti in triki, ki se jih lahko uporabi za različne tipe medijev, pripravimo vas na morebitna negativna vprašanja in vam predstavimo načine, kako na najboljši način v vsakem trenutku predstaviti svojo blagovno znamko ali podjetje.