Title Image

Storitve

Celostna strategija odnosov z mediji

Ključ do uspešnih in odmevnih medijskih zgodb je v postavitvi dobrega temelja. S postavitvijo medijske strategije postavimo okvir učinkovite predstavitve tvojega izdelka, storitve ali podjetja v medijih in v digitalnem okolju. Vsaka medijska strategija natančno določa vse potrebne aktivnosti, vsebine in dokumente, ki so potrebni za vodenje in upravljanje dolgoročnih odnosov s ključnimi mediji, uredniki in novinarji. Pri tem se posebno pozornost nameni grajenju medijsko zanimive zgodbe prek lastne spletne strani in nastopa na družbenih omrežjih tvojega podjetja ali blagovne znamke.

PREBERI VEČ
Interno izobraževanje

Verjamem, da je vsaka komunikacija, ki jo podjetje ali blagovna znamka vodi s svojimi ključnimi ciljnimi skupinami, najboljša takrat, ko je vodena iz podjetja. Zato sem pripravila sklop delavnic, prek katerih ključne ljudi v podjetjih in skrbnike (ali lastnike) blagovnih znamk učim učinkovitega vodenja in upravljanja komunikacije. Ključni storitvi internega izobraževanja sta odnosi z mediji, kjer ne učimo ustvarjati nepozabne medijske zgodbe in dogodke ter učinkovit nastop na družbenih omrežjih, kjer pomemben steber zaseda tudi upravljanje in odnosi z digitalnimi vplivneži.

PREBERI VEČ
Poslovno svetovanje in mentorstvo

V več kot petnajstih letih dela na področju odnosov z mediji in desetletja hoje po samostojni podjetniški poti sem prišla do spoznanja, da se v deljenju znanja in izkušenj skriva pomembna družbeno odgovorna točka. Vesela sem, da zagnanim podjetnicam in lastnicam blagovnih znamk pomagam oblikovati uspešne podjetniške zgodbe, ki se krepijo tako prek uporabe in sodelovanja s tradicionalnimi mediji kot učinkovite uporabe digitalnih orodij kot sta spletna stran in nastop na družbenih omrežjih. Če potrebuješ pomoč pri razvoju svoje blagovne znamke (osebne ali za izdelek / storitev) ali podporo na svoji podjetniški poti, ti z veseljem pomagam.

PREBERI VEČ
0