Poslovno svetovanje in mentorstvo

Si na začetku svoje poslovne poti in potrebuješ podporo? 

V več kot petnajstih letih dela na področju odnosov z mediji in desetletju hoje po samostojni podjetniški poti sem prišla do spoznanja, da se v deljenju znanja in izkušenj skriva pomembna družbeno odgovorna točka.

V svoje poslanstvo sem ujela željo po tem, da zagnanim podjetnicam, lastnicam blagovnih znamk in digitalnim vplivnicam, ki želijo razviti osebno blagovno znamko pomagam oblikovati uspešne zgodbe z odmevom.

Če si tudi ti podjetnica in iščeš pomoč pri dodatnem zagonu tvoje podjetniške zgodbe, od definiranja svojega zakaj-a, preskakovanja strahov in omejitvenih prepričanj, postavljanja vsebinskih okvirjev, definiranja tvoje ciljne skupine, oblikovanja medijsko zanimivih zgodb in uspešnega nastopa na družbenih omrežjih … oglasi se mi!

Svetovanje in mentorstvo je na voljo tudi spletnim vplivnicam in ustvarjalkam vsebin, ki gradite osebno blagovno znamko.

Del storitve je namenjen tudi veščinam, s katerimi boste znale loviti ravnotežje med delom in zasebnim življenjem.

Želiš sodelovati z menoj?
Oglasi se mi prek spodnjega obrazca.

SPOZNAJVA SE!

Če potrebuješ pomoč pri postavitvi uspešne in odmevne podjetniške zgodbe tvoje blagovne ali osebne znamke, se mi oglasi prek desnega obrazca.

    Dovoljujem uporabo svojega elektronskega naslova z namenom prejema odgovora na zgornje sporočilo.

    Elektronski naslov, ki ga navedete na tem obrazcu, se bo uporabil za povratni stik z vami. Vaši podatki se ne bodo uporabili v nobene druge namene in se ne bodo hranili dolgoročno. S klikom spodaj se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali v skladu s temi pogoji.

    0