Brezplačni delovni zvezek
Vaje za boljše
samospoznavanje

Zakaj je samospoznavanje pomembno?

Raziskave kažejo, da se vsak dan v naše možgane ujeme prek 50.000 misli in informacij. Več kot polovica jih je negativnih in kar 90% se jih ponavlja iz dneva v dan. Ko si vzameš čas in vložiš energijo v spreminjanje tega vzorca in “programiranje misli” v pozitiven način razmišljanja, si dovoliš prostor za rast in razvoj. Izboljšanje tvoje sposobnosti razumevanja sebe, vsega, kar te v življenju motivira in prepoznavanja svojih vrednot ti bo pomagalo vzeti moč vsem distrakcijam, ki jih imaš v življenju. S tem pa se boš lažje osredotočila na tisto, kar si želiš v življenju doseči.

Kdo sem?

Moje ime je Nina. Sem samostojna podjetnica, podcasterka, svetovalka za grajenje podjetniških zgodb z močnim medijskim odmevom zgodb in učiteljica joge. V življenju nenehno lovim ravnotežje in skozi samospoznavanje iščem pot, po kateri lahko hodim sproščeno, izpopolnjeno in srečno.

Eno od ključnih spoznanj, do katerih sem prišla, je, kako pomembno se je dobro spoznati. Samopoznavanje ti odpre nov vpogled v tvoje življenje. Vodi te skozi lažje sprejemanje odločitev, premagovanje strahov, pogostejšo in nujno potrebno uporabo najpomembnejše besede v slovenskem jeziku – besede NE, postavljanje mej in preskakovanje omejitvenih prepričanj, ki te v obliki samosabotaže zadržujejo na tvoji poti.

Kaj te čaka v delovnem zvezku?

S tem delovnim zvezkom se boš podala na krasno pot samoodkivanja in samospoznavanja. Če želiš razumeti svet okoli sebe, moraš vedno začeti pri sebi.

Delovni zvezek “Vaje za boljše samospoznavanje” vključuje 4 sklope vaj, ki te bodo vodile do boljšega samospoznavanja.

Sklop različnih vaj te bo vodil do ugotovitev, kdo si in kaj si v svojem življenju že dosegla. Pogosto se nam zgodi, da na svoje uspehe pozabimo, ostanejo pa tisti bolj grenki spomini. A ni treba, da je tako.

Skozi vaje se boš spomnila do kakšnih spoznanj in znanj si že prišla, na kaj si lahko najbolj ponosna in, za katere stvari, ljudi in izkušnje si lahko resnično hvaležna.

Del vprašanj je namenjen vsakodnevni praksi, ki jo lahko enostavno vključiš v dnevno pisanje svojega dnevnika. Drugi del vprašanj pa je odličen za vsakoletno inventuro zadnjih 365 dni in ti bo v pomoč pri zapisovanju ključnih ugotovitev o tvoji zasebni in poslovni rasti.

Vaje v tem delovnem zvezku so odlični temelj za kasneje raziskovanje tvojih omejitvenih prepričanj, ki te v življenju zadržujejo pred uspehom in v iskanju tvojega zakaj-a – poslanstva in namena v svetu.

PRENESI IZVOD BREZPLAČNEGA DELOVNEGA ZVEZKA

Izpolni spodnji obrazec in v tvoj e-nabiralnik boš prejela delovni zvezek “Vaje za samospoznavanje”. V sporočilu boš prejela tudi kodo s popustom, ki jo lahko uporabiš za nakup vsebin v moji spletni trgovini.

Med drugim te tam že čakata delovna zvezka “Kako najdeš svoj zakaj?” in “Kako presežeš omejitvena prepričanja?Paket obeh delovnih zvezdkov najdeš v spletni trgovini.

Prepusti se, naj te ta kratek vodič po samoodkrivanju vodi do krasnih spoznanj.

0