EVA PETERNELJ – O PODPORI V ŽIVLJENJU IN NA PODJETNIŠKI POTI, O MOTIVACIJI IN CILJIH

POSLUŠAJ NA: APPLE PODCASTS | SPOTIFY | STITCHER GOOGLE PODCAST

V tej epizodi se pogovarjam z Evo Peternelj, osebno trenerko in podjetnico, ki svojo osebno in poslovno znamko Peach Booty Plan uspešno gradi tudi z uporabo družbenih omrežij. V epizodi se pogovarjava o njeni poti, ki je že od otroštva prepletena tudi s športom, o iskanju motivacije za vpeljave rutine redne telesne aktivnosti, o podjetniški poti, ki jo gradi z blagovno znamko Peach Booty Plan in načrtih, ki jih ima za prihodnost. Govoriva tudi o pomenu podpore v življenju, na podjetniški poti, prijateljstvu, pa seveda tudi pri telesni aktivnosti. Ob koncu najinega pogovora me je Eva odpeljala tudi v poletne spomine na mladost, ki sem jo preživela v Strunjanu, kjer Eva danes živi.

Evo lahko spremljaš prek spletne strani, na kateri bo kmalu predstavila nove vadbe in prek Instagrama.

adidas predstavlja revolucionarne športne modrčke za vsak tip ženske 

Danes se z Evo pogovarjava tudi o podpori; tisti, ki jo imaš v življenju, na svoji podjetniški poti in tisti, ki jo potrebuješ pri telesni aktivnosti. Si vedela, da kar 90 odstotkov žensk nosi športni modrček napačne velikosti? Pravilno izbrana in primerna podpora prsi med vadbo je ključnega pomena, saj so škodljivi učinki nošenja napačnega modrčka mnogo žensk pripeljali do hujših težav, od bolečin v predelu prsi in hrbtenice, pa vse do bolečega premika prsi med vadbo in izgube motivacije za redno telesno aktivnost.

Prav zato so pri adidasu v sodelovanju z vodilnim inštitutom za biomehaniko prsi in zdravje dojk iz britanske univerze Portsmouthu razvili nove udobne športne modrčke, ki so oblikovani z mislijo na žensko telo. Nova adidasova kolekcija udobnih športnih modrčkov je narejena iz naravnih materialov, ki zagotavljajo dodatno prileganje, zmanjšujejo drgnjenje, izdatno hladijo kožo in poskrbijo za zračnost. Modrčki omogočajo različno močno podporo glede na priložnost in tip telesne aktivnosti – od baletno navdahnjenih modelov za vsakodnevno rabo pa do modelov, ki zagotavljajo popolno oporo pri vadbi, kot je HIIT, o kateri se z Evo pogovarjava v tej epizodi.

Svoj športni modrček iz adidasove nove kolekcije, ki ti bo nudil popolno oporo pri tvoji izbrani vadbi, že lahko preizkusiš in kupiš v eni od trgovin adidas shop ali v trgovinah Intersport po Sloveniji.

120. epizoda podcasta Lovim ravnotežje je nastala v sodelovanju z adidasom in njihovo novo kolekcijo športnih modrčkov za vsak tip ženske.

UJEMI SVOJ IZVOD KNJIGE

Pravilno postavljen cilj je že na pol dosežen.

Zig Zaglar, pisatelj