Lovim ravnotežje.

Moje ime je Nina. Sem samostojna podjetnica, ki že več kot desetletje hodi po podjetniški poti, voditeljica in urednica najbolj poslušanega slovenskega podjetniškega podcasta Lovim ravnotežje in strastna zagovornica … hja, lovljenja ravnotežja med delom in prostim časom.

Moja največja strast je, da sedanjim in bodočim podjetnicam (in podjetjem) pomagam graditi medijsko odmevne in uspešne zgodbe. S prek 15-letno potjo dela v slovenskem medijskem prostoru svoje znanje in izkušnje prepletam v pripravo učinkovitega strateškega nastopa, v katerega sem dodala tudi izobraževanje. Verjamem namreč, da prav vsako podjetje, ne glede na velikost, potrebuje znanje na področju komunikacije z mediji in novinarji, ob enem pa mora znati svojevrsten odtis puščati tudi v okolju družbenih omrežij.

Za svoje zveste naročnike pripravljam vsebine na svojih in naročnikovih kanalih komuniciranja, organiziram delavnice in predavanja ter skozi delo prepletam svojo življenjsko strast - iskanje presekov med vlogami, ki jih igramo in lovljenjem optimalnega ravnotežja vsakega od nas.

Več o mojem delu lahko najdeš tukaj.

Vse epizode podcasta Lovim ravnotežje pa lahko poslušaš tukaj.