Ustvarjanje vsebin za blagovne znamke in podjetja

Po skoraj dveh desetletjih dela na področju marketinga in odnosov z mediji vem, kako pomembne so zgodbe, ki jih oblikujemo za naše obstoječe in morebitne kupce, stranke ali naročnike. V sklopu moje življenjske filozofije Lovim ravnotežje bdim nad vsebinami, ki so namenjene sodobnim ženskam ter mladim in bodočim podjetnicam in podjetnikom. Za svojo skupnost pripravljam epizode najbolj poslušanega podjetniškega podcasta pri nas – Lovim ravnotežje, blog zapise, objave na družbenih omrežjih in e-novičnik. Vedno sem na preži za novimi in privlačnimi partnerstvi z blagovnimi znamkami in podjetji, ki z navdihujočimi in motivacijskimi sporočili nagovarjajo mojo skupnost. 

Pri delu sodelujem tudi s podjetji in blagovnimi znamkami, ki jih pomagam ustvarjati vsebine za njihove kanale komuniciranja.

Želiš sodelovati z menoj? >>

Interno izobraževanje v obliki delavnic

Sklop delavnic, v katerih prepletamo vsa znanja, ki so potrebna za učinkovit medijski nastop v digitalnem svetu, je primeren za mala, mikro in start up podjetja, ki nimajo oddelka za odnose z javnostmi. Skozi delavnice se ključni ljudje v podjetju spoznajo s prepoznavanjem in oblikovanjem medijsko zanimivih zgodb v svojem podjetju, delovanjem medijev in novinarjev ter načini, kako jim učinkovito ponuditi svojo zgodbo in s tem doseči medijsko objavo. Poseben poudarek je na delavnicah namenjen tudi uporabi družbenih omrežij, sodelovanju z digitalnimi vplivneži in vprašanjem, kako aktivnosti na družbenih omrežjih uporabljati za grajenje skupnosti potencialnih naročnikov, kupcev ali strank in kako lahko družbena omrežja postanejo dodaten kanal komuniciranja z novinarji. Delavnice vključujejo postavitev vseh potrebnih orodij za učinkovito delo.

Več o internih delavnicah >>

Celostna strategija odnosov z mediji

Dobro načrtovanje je ključ do uspešnih in odmevnih medijskih objav tvojega podjetja. S postavitvijo medijske strategije napišemo okvir učinkovite predstavitve tvojega izdelka, storitve ali podjetja v medijih in v digitalnem okolju. Vsaka strategija natančno določa in opredeljuje vse potrebne aktivnosti, vsebine in dokumente, ki so potrebni za hitro pripravo zgodb, s katerimi bomo lovili pozornost novinarja. Strategija vključuje postavitev ključnih ciljev in sporočil, razdelavo ciljnih skupin in vseh aktivnosti v določenem časovnem obdobju, konkreten pregled umeščanja zgodb podjetja v slovenski medijski prostor, časovnico, odkljuknico in pripravo vseh potrebnih dokumentov za učinkovito delo. Storitev vključuje tudi predhodni enourni spoznavni sestanek, na katerem se opredeli vse potrebne iztočnice za kasnejšo pripravo strategije odnosov z mediji.

Več o pripravi tvoje strategije za odnose z mediji >>